Gå til indhold
Argon Audio
Trådløst headset

Argon Audio SOUL

799,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Få Bluetooth og seriøs hi-fi-lyd til en seriøst lav pris. Hele 18 timers trådløs spilletid, høj komfort og sammenklappeligt design.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Argon SOUL – trådløs over-ear høretelefon med seriøs hi-fi-lyd, høj komfort og 18 timers trådløs spilletid

SOUL er en trådløs over-ear høretelefon med seriøs hi-fi-lyd til en brøkdel af den pris, du skal give for mange andre modeller med tilsvarende præstationer. Hvis du vil have maksimal lydkvalitet for dine penge, og hvis du kan undvære noise cancelling (ANC) og klare dig med et par tætsluttende ørepuder til at dæmpe baggrundsstøjen, er SOUL et oplagt alternativ til markedets trådløse ANC-flagskibe.

Du får hele 18 timers spilletid, så du kan gå i flere dage uden en oplader – og skulle du alligevel løbe tør for strøm, kan du altid lytte videre via det medfølgende kabel.

Designet er stilrent og komfortabelt med bløde ørepuder, der giver mange timers høj bærekomfort. Ørekopperne har indbygget mikrofon til opkald og knapper til at styre musik og lydstyrke, så du slipper for at fiske din smartphone op ad lommen hele tiden. SOUL kan klappes sammen for at fylde mindre i rygsækken, og til de længere ture har du også et rejseetui til sikker opbevaring.

Argon SOUL fås i sort og hvid finish. Lydkabel, USB-ladekabel og rejseetui medfølger.

Tilbehør til Argon Audio SOUL

Tekniske specifikationer

Frekvensområde20-20.000 Hz
Følsomhed94 dB
MikrofonJa
Bluetooth type4.1
Enhed størrelse50 mm