Gå til indhold
Argon Audio
Loftbeslag

Argon Audio Audio PM1

299,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Kort universal-loftbeslag, der lader dig montere lettere LCD- og DLP- projektorer på op til 15 kg. Med loftsafstand på 15 cm.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Argon PM1 – kort loftbeslag til lettere projektorer op til 15 kilo

Argon PM1 er et kort universal-loftbeslag, som passer til lettere LCD- og DLP-projektorer op til 15 kilo. De justérbare metalarme kan tilpasses praktisk talt alle projektorer beregnet til skruemontering, og den solide konstruktion sikrer, at din projektor forbliver i den rette position.

Din projektor skal hænge i den rigtige højde
For at få det optimale udbytte af din projektor skal den hænge absolut vandret, så du undgår at bruge den kvalitetsødelæggende digitale "keystone"-korrektion for at få rette vinkler i billedet. Hvis du vil have flest mulige valgmuligheder, er det en god idé at tage dit rum med i betragtning, allerede når du vælger projektor.
Et kort standardbeslag er tilstrækkeligt i rigtig mange tilfælde, men det kan være nødvendigt med en længere arm i store lokaler eller andre "svære" rum, f.eks. med forsænket loft. Spørg i butikken – så finder vi den rigtige løsning til dig.

Pas på vægten når du monterer projektor
Når du monterer din projektor i loftet, skal hele vægten bæres af beslaget og de tilhørende skruer. Derfor skal du være helt sikker på, at dit beslag er korrekt dimensioneret til projektoren – altid hellere for kraftigt end for svagt. Samtidig er det ekstremt vigtigt, at dit loft rent faktisk er stærkt nok. Det kan f.eks. give lidt udfordringer, hvis du har et forsænket loft af tynde brædder eller gipsplader.

Spørg i butikken, hvis du er det mindste i tvivl – det vil være ærgerligt at smadre din nye projektor mod gulvbrædderne, og næsten alting kan lade sig gøre med den rette know-how.

Argon PM1 fås i hvid

Tekniske specifikationer

Maks. belastning15 kg
Afstand fra loft15 cm