Gå til indhold
Trådløst headset

ADIDAS RPT-01

1.290,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Lækre høretelefoner fra adidas med god lyd og imponerende 40 timers batteri. Designet til at matche dine sneakers og kan bruges til sport.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Adidas RPT-01 – trådløse on-ear høretelefoner med super stilfuldt stofdesign, god lyd og imponerende 40 timers batteri

RPT-01 er trådløse on-ear høretelefoner med et stilfuldt stofdesign, god lyd og batteri til hele 40 timers trådløs musik. Her får du et par høretelefoner med et unikt design, der matcher dine sneakers og kan holde til turen i træningscenteret.

RPT-01 modstår sved, og som en genial detalje kan du tage stoffet på høretelefonerne af og vaske det i vaskemaskinen, så du kan bruge dine høretelefoner hele dagen, uden at de lugter af sved.

RPT-01 er designet med det ikoniske adidas-logo på hovedbøjlen og stof i lækker grå finish. Hovedbøjlen og ørekopperne er polstret, så du kan lytte til fed musik hele dagen. Eller du kan lade dem hænge om halsen og vise det fede design frem.

Høretelefonerne er superfleksible, så de kan holde til en travl hverdag med transport, skole, job og træning. På ørekopperne finder du to knapper, du kan tilpasse efter dine behov i adidas App til høretelefoner. For eksempel til at tage imod opkald eller vælge musik.

adidas RPT-01 fås i grå finish. USB-C-ladekabel medfølger.

Tilbehør til ADIDAS RPT-01

Tekniske specifikationer

MikrofonJa
BluetoothJa
Bluetooth type5