Gå til indhold
1.190,-Sæt

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Unikke trådløse in-ear høretelefoner fra adidas med smart snørebånd-design, god lyd og en imponerende batteritid på op til 16 timer.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Adidas FWD-01 – trådløse in-ear høretelefoner med unikt snørebånd-design til sport og løb

FWD-01 er trådløse in-ear høretelefoner til sport og løb med et stilfuldt design fra Adidas. God lyd, lækker komfort og op til 16 timers spilletid. Her får du et par høretelefoner, der er perfekte til sport og løb med et unikt design.

FWD-01 er lækkert designet med det ikoniske adidas-logo på siderne, og det indbyrdes kabel føles som et snørebånd fra de ikoniske adidas sneakers. Det er også på kablet, at du finder kontrol til musik, lydstyrke og opkald.

Som en cool detalje er bagsiden af de to ørestykker magnetiske, så de ”fanger” hinanden og klikker sammen. Det er en effektiv sikring imod, at du taber dine høretelefoner, når du ikke lytter til musik.

FWD-01 har et ergonomisk design med fleksible ørekroge, der kan formes efter dit øre, og de bløde ørefinner sikrer optimal pasform og komfort. Med den Passive-tranparency feature passerer lyden fra dine omgivelser stadig igennem, så du kan færdes sikkert i trafikken, når du løber.

adidas FWD-01 fås i grå finish. Ørepropper og vinger i forskellige størrelser, USB-C-ladekabel og etui til tilbehør medfølger.

Tekniske specifikationer

MikrofonJa
Akustisk konstruktionLukket
BluetoothJa
Bluetooth type5