Gå til indhold
1.399,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Drejeligt og meget alsidigt VESA universal-vægbeslag, som passer til TV fra 26 til 55”. Kan drejes både lodret og vandret.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Vogel’s THIN 425 – drejeligt VESA universal-vægbeslag til TV fra 26 til 55 tommer

THIN 425 er et drejeligt og meget alsidigt VESA universal-vægbeslag, som passer til fladskærme fra 26 til 55". Dit TV kan ubesværet drejes op til 60 grader vandret i hver retning og op til 20 grader lodret. Det giver dig masser af muligheder for altid at få den bedst mulige synsvinkel til skærmen, samtidig med at TV'et kan sidde helt fladt ind mod væggen, når du ønsker det.

Afstanden ind til væggen er kun 3,5 cm, når beslaget er slået helt ind, og dermed er monteringen helt skjult i praksis. Dit TV kan trækkes 30 cm ud fra væggen, og med den bundsolide konstruktion kan du trygt stole på, at alting forbliver på sin rette plads.

Nem montering og styr på kablerne
THIN 425 er konstrueret med et smart skinnesystem, som gør det nemt at rette TV'et ind til perfekt vandret position efter montering. Det giver ro i sjælen, når hullerne i væggen skal bores. Samtidig får du Vogel's smarte kabelholder-system, som elegant samler kablerne og sørger for, at de ikke hænger og dingler under dit TV, når du trækker det ud fra væggen.

Vogel's THIN 425 fås i sort.

Vogels 425/525

Tekniske specifikationer

Maks. belastning18 kg
Indbygget vaterpasNej
Maks. skærmdybde45 mm
Vandret drejbar60 °
Lodret drejbar20 °
Indbygget motordrevNej