Gå til indhold
Vogel's THIN 415 TV-beslag

Vogel'sTHIN 415TV-beslag

Vipbart og solidt VESA universal-vægbeslag, som passer til TV fra 26 til 55”. Ideelt til høj placering, f.eks. i køkken.
Dette produkt er udgået

Dette produkt er ikke længere en del af vores sortiment. Se vores nuværende udvalg af %1

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

Vogel’s THIN 415 – vipbart VESA universal-vægbeslag til TV fra 26 til 55 tommer

THIN 415 er et vipbart, solidt og fleksibelt VESA universal-vægbeslag, som passer til fladskærme fra 26 til 55". Efter montering kan du tilte dit TV op til 15 grader fremover, og det er ideelt til alle de steder, hvor du af den ene eller anden grund ønsker at montere TV'et højt.

Du kan for eksempel bruge THIN 415 i soveværelset, børneværelset eller køkkenet. Her er det tit en fordel at hænge TV'et højt, dels for at spare plads, og del fordi du får TV'et uden for rækkevidde af fedtsprøjt eller pilfingre. Ved at tilte skærmen fremover får du også den rigtige betragtningsvinkel, når du ligger ned. En stor behagelighed i soveværelset.

Nem og elegant montering
Afstanden ind til væggen er bare 20 mm, så dit TV præsenterer sig elegant som et billede på væggen, samtidig med at den nødvendige ventilation sikres. Selve monteringen af beslaget på væggen er også usædvanlig nem, fordi THIN 415 er udstyret med et lille indbygget vaterpas, som indikerer den rigtige vandrette placering. Så er du på sikker grund, inden du begynder at bore huller i væggen.

OBS: Vær opmærksom på, at THIN 415 ikke er velegnet til TV med bagudvendte kabeltilslutninger. 

Vogels 415/515

Videoer om Vogel's THIN 415

Tekniske specifikationer

Indbygget motordrevNej
Indbygget vaterpasJa
Lodret drejbar15 °
Maks. belastning18 kg