Gå til indhold
Vogel's
TV-beslag

Vogel's THIN 245

1.799,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Monter din fladskærm på væggen, og drej den op til 90 grader mod sofaen eller måske skråt mod morgenbordet. Passer til 26-42”.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Vogel’s THIN 245 – drejeligt VESA universal-vægbeslag til fladskærms-tv fra 26 til 42 tommer
THIN 245 er et drejeligt og meget alsidigt VESA universal-vægbeslag, som passer til dagens slanke LCD-, LED- og plasma-tv fra 26 til 42”. Dit tv kan helt ubesværet drejes helt op til 90 grader vandret i hver retning og op til 20 grader lodret. Det giver dig masser af muligheder for altid at få den bedst mulige synsvinkel til skærmen, samtidig med at tv’et kan sidde helt fladt ind mod væggen, når du ønsker det.

Afstanden ind til væggen er kun 3,5 cm, når beslaget er slået helt ind, og dermed er monteringen helt skjult i praksis. På trods af dette kan tv’et trækkes hele 51 cm ud fra væggen, og med den bundsolide konstruktion kan du trygt stole på, at alting forbliver på sin rette plads.

Nem montering og styr på kablerne
THIN 245 er konstrueret med et smart skinne-system, som gør det nemt at rette tv’et ind til perfekt vandret position efter montering. Det giver ro i sjælen, når hullerne i væggen skal bores. Samtidig får du Vogel’s smarte kabelholder-system, som elegant samler kablerne og sørger for, at de ikke hænger og dingler under dit tv,  når du trækker det ud fra væggen.

OBS: Dette er et VESA-universalbeslag, som passer til alle flade TV inden for de angivne rammer af mål, vægt og VESA-monteringshuller. Vær opmærksom på evt. bagudvendte tilslutninger eller andre ting på dit TV, som kan stille specielle krav til typen af beslag. Til nogle TV skal der bruges skruer i anden længde end dem, der følger med beslaget. Dette kan Hi-Fi Klubben hjælpe med i de fleste tilfælde.Tekniske specifikationer

FarveGrå
Vægt (kg)2,2
Højde emballage (cm)8
Længde emballage (cm)51
Vægt emballage (kg)3,2
Bredde emballage (cm)35