Gå til indhold
unnu 130S Hi-Fi Møbel

unnu130S Hi-FiMøbel

Det perfekte møbel til din soundbar-højttaler eller dit kompakte stereoanlæg. Du kan endda gemme det hele bag en elegant stoflåge. Sort eller hvid.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

unnu 130S – kompakt, elegant og fleksibelt hi-fi-møbel

130S er det mest kompakte hi-fi-møbel i den elegante danske unnu-serie. S’et i navnet indikerer, at det er designet specielt til at rumme en soundbar-højttaler og hænge på væggen under dit TV. Dybden og skillevæggene passer præcis til dette formål, og hvis du supplerer med en stoflåge (ekstraudstyr), kan du gemme teknikken væk og få den store TV-lyd helt uden at skulle se på højttalere. En anden mulighed er at placere et kompakt stereoanlæg i møblet, f.eks. med anlægget i midten og højttalere i hver side.

Kabeldæksel og vægbeslag medfølger, og du kan købe låge i stof eller træ som tilbehør. Lågen er hængslet i bunden, så den åbner bekvemt nedad. Du kan vælge mellem hvid eller sort finish på unnu 130S, så du har alle muligheder for at indrette dig elegant og funktionelt sammen med dit anlæg og dit TV.

Highlights

  • Kompakt og elegant – perfekt til en soundbar-højttaler under dit flad-TV Også egnet til kompakte stereoanlæg med højttalere Nem montering på væg (beslag medfølger) Flot lakeret finish i sort eller hvid Låge i stof eller træ kan købes separat

Tekniske specifikationer

Color descriptionSort