Gå til indhold
Ubiquiti
Mesh Wi-Fi system

Ubiquiti AmpliFi MeshPoint HD

1.199,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Udvid den trådløse netværksdækning fra din AmpliFi Router med en meshpoint-antenne, der virker direkte fra en stikkontakt.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Ubiquiti AmpliFi MeshPoint HD – få bedre trådløs netværksdæning fra din AmpliFi Router

AmpliFi MeshPoint HD er en meshpoint-antenne, der giver din AmpliFi Router større trådløs netværksdækning, så du kan streame og spille online i alle hjørner af dit hjem.

AmpliFi MeshPoint HD passer diskret ind i dit hjem med sit enkle design. Den kan sættes direkte i en stikkontakt, så du er fri for kabler. Opsætningen kræver blot, at du parrer antennen med din router via den medfølgende Amplifi WiFi-app. Så kan du lynhurtigt komme i gang med at nyde bedre trådløs netværksdækning. 

Supernem AmpliFi WiFi-app
AmpliFi MeshPoint HD kommer med den brugervenlige app AmpliFi WiFi. Appen hjælper dig igennem opsætning af dit netværk trin for trin og lader dig holde øje med netværkets hastighed samt antallet af brugere. AmpliFi WiFi-appen giver dig også et nemt overblik over mere avancerede instillinger som prioritering af netværks-ydeevne. Så kan du for eksempel give dine streaming-enheder eller spillekonsoller førsteprioritet til netværket, hvis det bliver belastet.

AmpliFi MeshPoint HD fås i hvid finish.

Tekniske specifikationer

FarveHvid
FarvebeskrivelseHvid
Vægt (kg)0,77
Højde emballage (cm)10
Længde emballage (cm)29
Vægt emballage (kg)0,77
Bredde emballage (cm)10