Gå til indhold

UbiquitiAmpliFi HDMesh Wi-Fi system

Nemt Mesh Wi-Fi system, der giver lynhurtigt og stærkt signal i hele dit hus. Kommer med en router og to Meshpoints. Stilrent design.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

Ubiquiti AmpliFi HD – Mesh Wi-Fi system til lynhurtigt signal alle steder i dit hus

Hvis du deler en router i en husstand eller lejlighed, kender du uden tvivl til de frustrerende huller af langsomt eller intet signal der opstår rundt omkring. Et Mesh-netværk bruger Meshpoints(antenner), der modtager signal fra en router, forstærker det, og sender det videre til dine enheder, så du får hurtigere netværk uden huller i signalet. Det er et glimrende alternativ til at trække lange kabler gennem alle rum, hvis du bor på mange kvadratmeter.

AmpliFi HD er et et lynhurigt, nemt og stilrent Mesh Wi-Fi system med en router og to Meshpoints. Meshpoint-antennerne kan sættes direkte til stikkontakter, hvor du ønsker bedre signal i dit hus. Router og Meshpoints kan købes seperat, så du altid kan udbygge dit system.

Supernem AmpliFi WiFi-app
AmpliFi HD kommer med en appen AmpliFi WiFi, som er brugervenlig og nem at overskue. Den hjælper dig igennem opsætning af dit netværk trin for trin, og lader dig se netværks-ydeevne og hvem der bruger dit Wi-Fi. AmpliFi WiFi-appen giver dig også et nemt overblik over mere avancerede instillinger som prioritering af netværks-ydeevne, hvis du f.eks. har en bruger til gaming eller streaming.

Lad routeren stå fremme
En router er som regel en uheldig antenne-bærende skabning, som gerne må gemmes væk øverst på køleskabet eller under en reol. Med AmpliFi HD får du derimod en enkel og stilren router som sagtens kan vises frem. Den har endda et touch-display, som kan vise up/down-hastighed, eller digitalur hvis du foretrækker det.

AmpliFi HD kommer i hvid finish.

Tekniske specifikationer

Bredde emballage (cm)30
FarveHvid
FarvebeskrivelseHvid
Højde emballage (cm)13
Længde emballage (cm)30
Vægt (kg)2,74
Vægt emballage (kg)2,74