HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Vogels THIN 545 Vægbeslag til TV

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels THIN 545 Vægbeslag til TV

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

THIN 545 er et drejeligt og meget alsidigt VESA universal-vægbeslag, som passer til TV fra 40 til 65”. Du kan helt ubesværet dreje dit TV helt op til 90 grader vandret i hver retning og op til 20 grader lodret. Nem montering, sort eller hvid.

Vogel’s THIN 545 – drejeligt VESA universal-vægbeslag til TV fra 40 til 65 tommer

THIN 545 er et drejeligt og meget alsidigt VESA universal-vægbeslag, som passer til fladskærme fra 40 til 65". Dit TV kan helt ubesværet drejes helt op til 90 grader vandret i hver retning og op til 20 grader lodret. Det giver dig masser af muligheder for altid at få den bedst mulige synsvinkel til skærmen, samtidig med at TV'et kan sidde helt fladt ind mod væggen, når du ønsker det.

Afstanden ind til væggen er kun 3,5 cm, når beslaget er slået helt ind, og dermed er monteringen helt skjult i praksis. På trods af dette kan TV'et trækkes hele 63 cm ud fra væggen, og med den bundsolide konstruktion kan du trygt stole på, at alting forbliver på sin rette plads.

Nem montering og styr på kablerne
THIN 545 er konstrueret med et smart skinnesystem, som gør det nemt at rette TV'et ind til perfekt vandret position efter montering. Det giver ro i sjælen, når hullerne i væggen skal bores. Samtidig får du Vogel's smarte kabelholder-system, som elegant samler kablerne og sørger for, at de ikke hænger og dingler under dit TV, når du trækker det ud fra væggen. 

Vogel's THIN 545 fås i sort eller hvid finish. 

Tekniske specifikationer

  • Drejeligt universal-vægbeslag til TV fra 40 til 65"
  • Minimum afstand til væg: 35 mm
  • Kan justeres i vandret plan efter montering
  • Vandret / lodret drejbarhed: op til ± 90 grader / ± 20 grader
  • Indbygget kabelholder-system
  • Passer til VESA op til 600x400
  • Max. belastning: 25 kg
  • Farve: Sort eller hvid

OBS: Når du monterer beslaget, skal du sikre dig, at du anvender den rigtige type skruer og rawlplugs til belastningen og vægmaterialet (gips, træ, beton eller andet). Søg evt. vejledning i dit lokale byggemarked, hvis du er i tvivl.

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning