HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Samsung WMN-M23EA Vægbeslag til TV

{{product.price}} /stk
Samsung WMN-M23EA Vægbeslag til TV

Billeder

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

No Gap Wall-Mount sørger for, at dit 75-tommer QLED TV hænger flot på væggen. Vægbeslaget får TV'et til at hænge meget tæt på væggen*, så det er flot at kigge på fra alle vinkler og passer perfekt til den øvrige indretning.

Er du bekymret for, om du får monteret dit TV i den rigtige højde? Med No Gap Wall-Mount er det supernemt at hænge dit QLED TV op. Med dette vægbeslag kan du vinkle TV'et, efter at det er hængt op på væggen.

Det tager kun et par minutter at montere dit QLED TV. Ved hjælp af den tydelige vejledning kan du selv nemt følge trinnene og bagefter justere TV'et, så det hænger lige, ved hjælp af det justerbare vægbeslag.

Note: Der vil være en minimal afstand mellem væggen og det bagerste punkt på tv'et. Afstanden kan variere afhængigt af monteringen og væggens beskaffenhed.

Dette beslag passer til Samsung QLED TV i størrelsen 75-tommer: QE75Q7FN, QE75Q9FN, QE75Q7F og QE75Q8C.

Tekniske specifikationer

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her