HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Samsung TM1240A Fjernbetjening

{{product.price}} /stk
Samsung TM1240A Fjernbetjening

Billeder

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

TM1240 er en standard infrarød (IR) trykknap-fjernbetjening til Samsung TV. Kan bruges i stedet for Smart Control eller som familiens ekstra fjernbetjening.

Samsung TM1240 – standard IR-fjernbetjening til Samsung TV

TM1240 er en standard infrarød (IR) trykknap-fjernbetjening til Samsung TV. På en række af deres nyeste TV har Samsung valgt udelukkende at inkludere en Bluetooth-baseret Smart Control til betjening. Hvis du foretrækker en traditionel infrarød trykknap-fjernbetjening kan du bruge TM1240 i stedet for.

TM1240 er også nyttig som ekstra fjernbetjening, hvis I er flere om det samme TV og gerne vil være fri for konstant at skulle række fjernbetjeningen frem og tilbage, for eksempel for at skrue op eller ned.

TM1240 fås i sort finish. Bruger 2 stk AAA-batterier (købes separat).

Tekniske specifikationer

  • Batteri : Batterier (2 x AAA), købes separat
  • Type : Standard IR trykknap-fjernbetjening til Samsung TV
  • Farve : Sort
  • Materiale: Plast

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her