HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Argon Audio WMM Flat 1 Vægbeslag til TV

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio WMM Flat 1 Vægbeslag til TV

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

WMM Flat 1 er et solidt VESA universal-vægbeslag til dit flade TV. Du kan montere langt de fleste modeller i størrelsen 40”-65 fladt ind til væggen og desuden nå de forskellige ind- og udgange ved blot at hive bunden af skærmen en smule ud.

Argon WMM Flat 1 – hvidt VESA universal-vægbeslag til dit ultratynde TV

WMM Flat 1 er et solidt VESA universal-vægbeslag, som passer til dit ultratynde TV. Du kan montere langt de fleste modeller i størrelsen 40 til 65" helt fladt til væggen og desuden være sikker på at nå TV'ets forskellige ind- og udgange. Afstanden ind til væggen er minimale 20 mm, så dit TV hænger elegant som et billede på væggen, samtidig med at den nødvendige ventilation sikres.

Du når de forskellige ind- og udgange ved lige så stille at hive i bunden af skærmen og folde de to små støtteben ud i hver side af beslaget. Så tilslutter du de forskellige kabler, folder benene ind igen, og konstaterer færdigt arbejde. Let, elegant og smart!

WMM Flat 1 er malet fuldstændigt hvidt – ligesom langt de fleste indendørs vægge – så du slipper for at kunne spotte et mørkt beslag bag dit ultratynde TV. Der er desuden sørget for alle de nødvendige huller, så du let kan montere beslaget på væggen i første forsøg.

WMM Flat 1 fås i hvid finish. Der medfølger skruer i mange forskellige størrelser og lænder for montering af langt de fleste TV-modeller.

OBS: Dette er et VESA-universalbeslag, som passer til alle flade TV inden for de angivne rammer af mål, vægt og VESA-monteringshuller. Vær opmærksom på evt. bagudvendte tilslutninger eller andre ting på dit TV, som kan stille specielle krav til typen af beslag.

Tekniske specifikationer

  • Universal-vægbeslag til 40-65" TV
  • Minimum afstand til væg: 20 mm
  • Kan hives en smule ud fra væggen for nem adgang til kabeltilslutninger
  • Passer til VESA 200x200 og op til VESA 400x400
  • Max. belastning: 35 kg
  • Farve: Hvid

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning