HiFi Klubben

Gå til indhold

Pro-Ject Wallmount it 1 Hylde

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Pro-Ject Wallmount it 1 Hylde

Wallmount it 1 er en solid væghylde til din pladespiller. Efter montering kan du finjustere toppladen med fire spikes, så du får den i perfekt vater.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påmindelse når varen er på lager
Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Pro-Ject Wallmount it 1 – hæng din pladespiller op på væggen

Wallmount it 1 er en solid væghylde, som er konstrueret specielt til pladespillere. Den er udstyret med fire justérbare spikes, så du altid kan få toppladen i perfekt vater. Det gør forboring og ophængning mindre kritisk, og du slipper for at skulle rode med skiver eller andre nødløsninger, hvis du har en pladespiller uden justérbare ben.

OBS: Hvis din væg er af porøst materiale – f.eks. gips – og du samtidig har et meget tungt anlæg, bør du bruge specielt egnede skruer og rawlplugs til monteringen. Spørg evt. i dit lokale byggemarked.

OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en række andre produkter fra Pro-Ject ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.

Tekniske specifikationer

 • Væghylde til pladespiller
 • Stålramme med finerbeklædt topplade
 • Fire justerbare spikes til finjustering af vater 
 • Mål, overflade: 46,0 x 35,5 cm (BxD)
 • Mål, total: 46,0 x 9,0 x 41,5 cm (BxHxD)
 • Farve: Sort 
 • OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en række andre produkter fra Pro-Ject ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.

Pro-Ject

Pro-Ject er et traditionsrigt firma fra Østrig, der har specialiseret sig i at forkæle dine vinylskiver med lækre pladespillere og en masse forskelligt tilbehør af høj kvalitet, inkl. RIAA/pickup-forforstærkere.

 • Velbyggede pladespillere og masser af godt tilbehør
 • Både budgetvenlige og high-end produkter
 • Flot design og lækre materialer

Læs mere om Pro-Ject

Book en personlig demonstration

I HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her