HiFi Klubben

Gå til indhold

Pro-Ject Ground it E Pladespillertilbehør

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Pro-Ject Ground it E  Pladespillertilbehør

Ground it E er en 4 kilo tung baseplade til placering af din pladespiller. Det tunge fundament fjerner alle de uønskede vibrationer, der kan komme fra f.eks. en hylde eller et hi-fi møbel. Højden kan justeres. Fås i sort møbelfinish.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påmindelse når varen er på lager
Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Pro-Ject Ground it E – fjern vibrationer med denne sværvægter

Ground it E er en 4 kilo tung baseplade til din pladespiller. Med et tungt fundament fjerner du alle de uønskede vibrationer, der ellers kan snige sig helt ud i højttalerne i form af mislyd og manglende dynamik. Du kan højdejustere de kegleformede ben, og den sorte møbelfinish garanterer et perfekt match med din garanteret smukke pladespiller.

Et stabilt underlag til din pladespiler er enormt vigtigt, da selv de mindste vibrationer risikerer at blive samlet op af den enormt præcise og følsomme pick-up nål. Det kan resultere i en rungende bas, et uklart lydbillede og måske endda fænomenet akustisk tilbagekobling. Med Ground it E, sikrer du dig mod lige præcis dette, og du kan forvente et mere præcist og klart lydbillede fra dine plader.

Pro-Ject Ground it E fås i sort finish.

Tekniske specifikationer

  • Baseplade til pladespillere
  • Udført i MDF
  • Mål med fødder i højeste indstilling: 48 x 39 x 5,1 cm (BxHxD)
  • Mål med fødder i laveste indstilling: 48 x 39 x 2,7 cm (BxHxD)
  • Vægt: 4,1 kg

Pro-Ject

Pro-Ject er et traditionsrigt firma fra Østrig, der har specialiseret sig i at forkæle dine vinylskiver med lækre pladespillere og en masse forskelligt tilbehør af høj kvalitet, inkl. RIAA/pickup-forforstærkere.

  • Velbyggede pladespillere og masser af godt tilbehør
  • Både budgetvenlige og high-end produkter
  • Flot design og lækre materialer

Læs mere om Pro-Ject

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her