HiFi Klubben

Gå til indhold

Pro-Ject Cover it RPM 1/3 Pladespillertilbehør

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Pro-Ject Cover it RPM 1/3  Pladespillertilbehør

Cover it RPM 1/3 er et solidt støvlåg til RPM-serie pladespillerne fra Pro-Ject. Brug det til at beskytte din vinylsamling, din pickup og din pladespiller mod støv og andre uheld. Passer til RPM 1.3 Genie, RPM 3 Carbon og RPM 1 Carbon.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påmindelse når varen er på lager
Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Pro-Ject Cover it RPM 1/3 – beskyt og præsentér din Pro-Ject pladespiller optimalt

Cover it RPM 1/3 er et solidt støvlåg til RPM-serie pladespillerne fra Pro-Ject. Ved at placere din pladespiller under låg undgår du, at støv lander på pladen eller pladetallerkenen og derfra breder sig videre til plader og pickup, med alt hvad det medfører af rensebesvær, slid og dårligere lyd.

Rent visuelt er det selvfølgelig også et stort plus, at din flotte pladespiller præsenterer sig fra sin allerbedste side uden at være dækket af støv. Der er kabelgennemgang på bagsiden.

Pro-Ject Cover it RPM 1/3 fås i gennemsigtig akryl-finish og passer til Pro-Ject RPM 1.3 Genie, RPM 3 Carbon og RPM 1 Carbon.

OBS: Viste pladespillere er kun til illustration og medfølger ikke.

Tekniske specifikationer

  • Støvlåg til Pro-Ject RPM-serie pladespillere
  • Passer til RPM 1.3 Genie, RPM 3 Carbon og RPM 1 Carbon
  • Udført i gennemsigtig akryl
  • Mål: 43,6 x 13,3 x 38,6 cm (BxHxD)
  • Vægt: 0,9 kg

 

Pro-Ject

Pro-Ject er et traditionsrigt firma fra Østrig, der har specialiseret sig i at forkæle dine vinylskiver med lækre pladespillere og en masse forskelligt tilbehør af høj kvalitet, inkl. RIAA/pickup-forforstærkere.

  • Velbyggede pladespillere og masser af godt tilbehør
  • Både budgetvenlige og high-end produkter
  • Flot design og lækre materialer

Læs mere om Pro-Ject

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her