Gå til indhold

Pro-Ject Adapt it Pladespillertilbehør

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}}

Adapt it er en lille adapter, der gør det muligt at afspille dine 7”-singleplader på enhver pladespiller. Kvalitetsfornemmelsen er i top med præcisionsforarbejdet aluminium, og den sorte farve vil klæde både plade og pladespiller.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Nyd dine 7” singler med en adapter i kvalitetsmaterialer

Adapt it er en lækker lille adapter, der gør det muligt at afspille dine 7"-singleplader på enhver pladespiller. 7"-singler adskiller sig nemlig en smule fra normale vinylplader, da hullet i midten i mange tilfælde er langt større end ved LP'er og derfor kræver en adapter for at ligge præcist på pladetallerkenen.

Adapt it er elegant udført i aluminium, og kvalitetsfornemmelsen er helt anderledes end med en billig plastikadapter. Hvis du sætter pris på godt håndværk og godt grej til vinylafspilning, så er Adapt it en både økonomisk og nem prik over i'et.

Adapt it fås i sort finish.

Tekniske specifikationer

  • Diameter: 3,8 cm
  • Højde: 1 cm
  • Materiale: CNC-bearbejdet aluminium
  • Farve: sort

Pro-Ject

Pro-Ject er et traditionsrigt firma fra Østrig, der har specialiseret sig i at forkæle dine vinylskiver med lækre pladespillere og en masse forskelligt tilbehør af høj kvalitet, inkl. RIAA/pickup-forforstærkere.

  • Velbyggede pladespillere og masser af godt tilbehør
  • Både budgetvenlige og high-end produkter
  • Flot design og lækre materialer

Læs mere om Pro-Ject

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her