HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Argon Audio Vinyl Kit 2 Pladespiller Ekspert-kit

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Vinyl Kit 2 Pladespiller Ekspert-kit

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Forkæl din pladespiller, pickup-nål og dine plader med noget ordentligt udstyr. Her får du alt det uundværlige tilbehør til vinylentusiasten: plade- og pickup-børste, plademåtte i ægte læder, protractor-værktøj og rensemiddel.

Pladespiller Vinyl Kit 2 – uundværligt tilbehør til den seriøse vinylentusiast

  • Pladebørste
  • Rensemiddel
  • Pickup-børste
  • Protractor-værktøj
  • Plademåtte i lædder

Vinyl Kit 2 giver dig alt hvad du skal bruge for at passe godt på dine plader og din pladespiller:

BR2 er en lækker, effektiv og skånsom pladebørste med ultrafine kulfiberhår, som når helt ned i bunden af rillerne uden at tilføre statisk elektricitet, som kunne tiltrække nyt støv. Den mellemliggende fløjlspude opsamler støvet.

Stylus BR1 er en fiks lille rensebørste, som effektivt fjerner støv og snavs fra din pickupnål. Du behøver blot at føre diamanten igennem de korte og fleksible kulfiberhår et par gange, hvorefter du er klar til at nyde din næste vinylskive i fulde drag.

Record Clean 1 er en skånsom og effektiv rensevæske, som fjerner støv, snavs og fingeraftryk fra dine vinylplader. Der medfølger en blød og fnugfri klud, som er placeret i låget.

Aligment 1 er et protractor-værktøj, der gør det nemt at finindstille din pickup. Så får du den helt rigtige vinkel i forhold til pladens riller for den bedste sporing af pladerne og dermed også den bedste lydkvalitet.

Leather Mat 1 er en plademåtte i ægte læder, som reducerer statisk elektricitet, dæmper resonanser og hjælper med at holde støvet i skak. Et lækkert alternativ til plademåtter i for eksempel kork, filt eller gummi.

Læs mere om BR2 
Læs mere om Record Clean 1
Læs mere om Argon Stylus BR1
Læs mere om Argon Alignment 1
Læs mere om Argon Leather Mat 1

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.