HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Argon Audio Leather Mat 1 Pladespillertilbehør

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Leather Mat 1 Pladespillertilbehør

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Leather Mat 1 er en plademåtte i læder, som minimerer statisk elektricitet, dæmper resonanser og hjælper med at holde støvet i skak. Det sorte look klæder de fleste pladespillere og tiltrækker ikke ekstra opmærksomhed.

Argon Leather Mat 1 – antistatisk og resonansdæmpende plademåtte

Leather Mat 1 er en antistatisk og resonansdæmpende plademåtte, som du kan bruge i stedet for den filt- eller gummimåtte, som følger med mange pladespillere. Læder har en stribe gode egenskaber, som gør det meget velegnet til netop dette formål.

Fjern dårligdommene med læder
Almindelige filtmåtter smyger sig tæt til plade og pladetallerken, men på grund af statisk elektricitet tiltrækker måtten støv, som vandrer videre over på dine plader. Filt er heller ikke meget værd til at dæmpe resonanser og vibrationer fra metal-pladetallerkener.

Tykke gummimåtter kan på den anden side dæmpe pladen endnu mere end ønskeligt, og den isolerende effekt gør, at statisk elektricitet effektivt forbliver på pladen, hvor du absolut ikke ønsker den.

Læder dæmper resonanser, holder støvet i skak og reducerer statisk elektricitet, og fraværet af alle disse lydmæssige bakterier kan rent faktisk høres på selv billigere pladespillere. Det sorte læder er diskret og elegant, så opmærksomheden ikke bliver ledt bort fra din flotte pladespiller.

Leather Mat 1 fås i sort finish.

Tekniske specifikationer

  • Plademåtte i læder
  • Diameter: 30,0 cm
  • Tykkelse: 2 mm
  • Farve: Sort

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning