HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Argon Audio Cork Mat 1 Pladespillertilbehør

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Cork Mat 1 Pladespillertilbehør

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Argon Cork Mat 1 er en plademåtte i kork, som reducerer statisk elektricitet, dæmper resonanser og hjælper med at holde støvet i skak. Et interessant alternativ til de filt- og gummimåtter, som typisk følger med almindelige pladespillere.

Argon Cork Mat 1 – antistatisk og resonansdæmpende plademåtte

Cork Mat 1 er en antistatisk og resonansdæmpende plademåtte, som du kan bruge i stedet for den filt- eller gummimåtte, der følger med mange pladespillere. Kork har en stribe gode egenskaber, som gør det meget velegnet til netop dette formål.

Fjern dårligdommene med kork
Almindelige filtmåtter smyger sig tæt til plade og pladetallerken, men på grund af statisk elektricitet tiltrækker måtten støv, som vandrer videre over på dine plader. Filt er heller ikke meget værd til at dæmpe resonanser og vibrationer fra metal-pladetallerkener. Tykke gummimåtter kan på den anden side dæmpe pladen endnu mere end ønskeligt, og den isolerende effekt gør, at statisk elektricitet effektivt forbliver på pladen, hvor du absolut ikke ønsker den.

Kork dæmper resonanser, holder støvet i skak og reducerer statisk elektricitet. Til denne overkommelige pris skylder du næsten dig selv at prøve, om ikke også Cork Mat 1 kan gøre en forskel for dig.

Tekniske specifikationer

  • Plademåtte i kork
  • Diameter: 30,0 cm
  • Tykkelse: 1,5 mm
  • Farve: Brun (kork)

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning