Gå til indhold

Argon Alignment 1 Pladespillertilbehør

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}}

Alignment 1 er et protractor-værktøj til dig, der ønsker selv at finindstille din pickup. Konstruktionen er solidt udført i plastik, og bagpå finder du simple engelske instruktioner.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Argon Alignment 1 – protractor-værktøj for selvjustering af pickup

Alignment 1 er et effektivt lille protractor-værktøj, der hjælper til med finindstillingen af din pickup. Hvis du ønsker selv at montere din pickup helt fra bunden, bliver et protractor-værktøj nødvendigt på et tidspunkt i processen. Modsat papirversioner, er Alignment 1 solidt bygget, så den ikke så let flagrer rundt på pladetallerkenen.

Hvis du er ny i pladespillerens verden, skal du ikke nødvendigvis bruge et protractor-værktøj- Hvis du køber en ny pickup i Hi-Fi Klubben, monterer vi den nemlig gratis på din pladespiller. Spørg i din Hi-Fi Klubben butik for info.

Tekniske specifikationer

  • Protractor-værktøj til indstilling af pickup
  • Engelske instruktioner på bagsiden
  • Indbygget spejl

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her