HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

DALI CONNECT Stand M-600 Højttalerstander

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /Par
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI CONNECT Stand M-600 Højttalerstander

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} Par

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

CONNECT Stand M-600 er en solid og elegant gulvstander, der løfter et sæt kompakthøjttalere op i den korrekte ørehøjde. Bundpladen er smukt udført i ”tåget” glas, og du kan let skjule højttalerkablet i standerens ben. Fås i hvid eller sort finish.

DALI CONNECT Stand M-600 – solid og elegant gulvstander til optimal placering af din kompakthøjttaler

CONNECT Stand M-600 er en solid og elegant gennemført højttalerstander, der løfter dine højttalere op i den helt korrekte ørehøjde, når du sidder i sofaen. Bundpladen er smukt udført i "tåget" glas, og du kan let skjule højttalerkablet i standerens ben. Både standerens ben og topplade er lavet af metal, og vejer nok til at du kan være sikker på at dine højttalere står fuldstændigt sikkert og stabilt. Justerbare spikes medfølger, og er du bekymret for dit trægulv, bruger du bare de medfølgende gummifødder.

Er dine højttalere ikke fra DALI, kan du selv vælge, om du vil pryde standeren med det medfølgende DALI-klistermærke. Den hvide version af standeren er ekstra speciel. Her har DALI nemlig investeret ekstra mange kroner i glaspladen, så du undgår det grønne skær, der ofte toner frem i billigere glasplader.

DALI CONNECT Stand M-600 sælges parvist og fås i hvid eller sort finish. Spikes, gummifødder, DALI-logo og skridsikkert underlag medfølger.

OBS: CONNECT Stand M-600 er også et godt valg til den trådløse CALLISTO 2 C kompakthøjtaler. Vær dog opmærksom på, at strømkablet ikke kan føres skjult igennem standeren. 

Tekniske specifikationer

  • Gulvstander til kompakthøjttalere
  • Materiale: Aluminium, jern og glas
  • Spikes, gummifødder, DALI-logo og skridsikkert underlag medfølger
  • Mål, topplade: 14,9 x 19,7 cm (BxD)
  • Mål, bundplade: 26 x 32 cm (BxD)
  • Højde: 61,5 cm (inkl. spikes)
  • Vægt: 6 kg
  • Farve: Hvid og sort

OBS: CONNECT Stand M-600 er også et godt valg til den trådløse CALLISTO 2 C kompakthøjtaler. Vær dog opmærksom på, at strømkablet ikke kan føres skjult igennem standeren. 

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning