Gå til indhold

HEOS by Denon AVR Surround receiver

{{product.ribbonText}}

HEOS AVR er til dig, der elsker hjemmebio og musik, men hader store apparater, overflødige knapper og lange kabler gennem stuen. I ét apparat får du ægte 5-kanals surround og et topmoderne trådløst streaming stereoanlæg med multirum.

Varenummer:: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights HEOS AVR – verdens nemmeste hjemmebio til hele familien

 • Ægte biografoplevelse – også med trådløse HEOS-baghøjttalere
 • Ægte hi-fi musikoplevelse i stereo
 • Kompakt design og nem betjening via HEOS app (også traditionel fjernkontrol)
 • Streaming af alverdens musik (internetradio, Spotify Connect, TIDAL, Deezer m.fl.)
 • Indgår i det trådløse HEOS by Denon multirums-musiksystem

HEOS AVR er en helt ny og genial løsning til dig, der elsker film og musik, men hader store apparater, skræmmende knapper og lange kabler gennem stuen. I ét kompakt og stilrent kabinet får du en fuld 5-kanals løsning med den helt ægte surroundlyd, som placerer dig i centrum af begivenhederne, præcis som i biografen.

Du skal bare vælge et passende højttalersystem for at blive kørende. Og med HEOS AVR har du helt frit valg på alle hylder. Der er kræfter nok til at trække et sæt virkelig gode hi-fi-højttalere, og du behøver ikke at anskaffe det hele på én gang. Du kan sagtens starte i stereo og tilføje centerhøjttaler, baghøjttalere og subwoofer senere.

Som noget helt nyt og unikt kan du endda få en højkvalitets hjemmebiograf uden at skulle trække lange kabler ud til baghøjttalerne. Dem kan du nemlig gøre trådløse, hvis du vælger en HEOS-højttaler. Det fjerner med ét slag en af de ældste og største indvendinger mod at vælge en hjemmebio-løsning til din dagligstue. Vælger du den trådløse HEOS Subwoofer, sparer du endnu et kabel.

HEOS AVR vil blive det naturlige centrum for hele familiens underholdning i stuen. Alle kan finde ud af at bruge den, og uanset om der står film, musik eller gaming på menuen, er mulighederne næsten uendelige! Kom ind og oplev den i Hi-Fi Klubben.

HEOS AVR fås i sølv finish (gun metal).

Mere info er på vej. Se producentens hjemmeside.

Produktbeskrivelse

Ægte biografoplevelse – også med trådløse baghøjttalere
Fem stærke kanaler og ægte HD-surroundlyd gør både film og gaming til en kæmpe oplevelse. Du kan endda vælge trådløse HEOS-højttalere til bagkanalerne og slippe for at trække lange kabler gennem stuen.

Ægte hi-fi musikoplevelse
Sammen med et sæt gode hi-fi-højttalere spiller HEOS AVR enhver soundbar eller streaming-højttaler ned under gulvbrædderne. Her får du råstyrke og lydkvalitet som fra et godt traditionelt stereoanlæg.

Kompakt design og nem at bruge
Kun én knap på fronten – resten via HEOS-appen. En langt mere kompakt og brugervenlig løsning end en traditionel hjemmebio-receiver. Nu kan hele familien finde ud af at nyde film og musik i topkvalitet.

Streaming af alverdens musik
Stream alverdens musik trådløst med internetradio og en stribe af de mest populære musiktjenester, f.eks. Spotify Connect, TIDAL og Deezer. Med Bluetooth oveni løber du aldrig tør for trådløs musik.

Trådløs musik i hele dit hjem
HEOS AVR er en del af det populære multirums-system HEOS by Denon. I et snuptag kan du udbygge med trådløse HEOS-højttalere og musikstreamere i så mange rum, du har lyst til. Har du først prøvet det, er der ingen vej tilbage!

Tekniske specifikationer

 • 5-kanals surround-receiver
 • Udgangseffekt: 5 x 50 watt (8 ohm, 20-20.000 Hz, 0,05% THD)
 • Indbygget trådløs netværksfunktion (wi-fi)
 • Fuld app-betjening (traditionel fjernbetjening medfølger også)
 • Mulighed for trådløse HEOS-baghøttalere
 • Understøtter 24-bit HD-filmlyd (Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio)
 • Indbygget musikstreaming (internetradio, Spotify Connect, TIDAL, Deezer m.fl.)
 • Indgår i HEOS by Denon multirums-systemet
 • Mål: 43,4 x 9,1 x 26,5 cm (BxHxD)
 • Vægt: 6,0 kg
 • Farve: Sølv (gun metal)

Anmeldelser

0,0

Baseret på 0 anmeldelser fra kræsne medlemmer

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her