Gå til indhold
Pladespiller

Pro-Ject X2

7.999,--
Nypris 9.995,-Spar 1.996,-
 Produktet står i HiFi Klubben Slagelse
Tung audiofil high-end pladespiller med flot finish og topkvalitet i selv de mindste detaljer. Ren forkælelse til din pladesamling.

Læs mere:

Beskrivelse

Pro-Ject X2 – tung audiofil pladespiller med ekstra kvalitet i alle detaljer

 • Eksklusiv finish i lak eller ægte træfinér
 • Køreklar med fabriksmonteret Pick it 2M Silver MM-pickup (Ortofon)
 • 9” tonearm i kulfiber/aluminium (også meget velegnet til audiofile MC-pickupper)
 • Elektronisk omskiftning 33/45 omdr/min
 • Støvlåg og RCA-kabel medfølger

X2 er en eksklusiv high-end pladespiller, som kan leve op til niveauet i selv meget ambitiøse hi-fi anlæg. Du får meget avancerede tekniske løsninger, og med sit lækre og stilrene design kan X2 blive en ren perle i din boligindretning uden at tiltrække sig hele opmærksomheden. Hvis du virkelig går op i din vinyllyd, og det samtidig også gerne må se godt ud, er X2 et fremragende valg.

I forhold til den underliggende X1-model er både chassis og pladetallerken kraftigere dimensioneret på X2. Tonearmen er også en længere og tungere 9” version, som også giver optimale arbejdsbetingelser for en audiofil Moving Coil-pickup. Så er du klar, hvis du på et tidspunkt får lyst til at bevæge dig ind i den helt kompromisløse klasse.

Plinten er lakeret med hele otte lag lak for en ekstra dyb og lækker finish. Alternativt kan du vælge den utrolig lækre version i ægte valnød finer. Komforten er også i top, fordi du til forskel fra mange andre high-end pladespillere får elektronisk ’Speed Box’ omskiftning mellem 33/45 omdr/min, så du ikke skal flytte remmen med fingrene.

Køreklar på luksusklassen

X2 leveres køreklar med en eksklusiv fabriksmonteret Pick it 2M Silver MM-pickup, som legendariske Ortofon har udviklet og producerer specielt til Pro-Ject. Spolerne er her viklet i rent sølv i stedet for kobber som normalt – en kostbar løsning, som giver lyden endnu mere dynamik og detaljering. Når nålen er slidt, kan du købe en ny nåleindsats separat, så du både sparer penge og besvær.

Alternative kontravægte kan købes som ekstraudstyr, og med utallige muligheder for finjustering kan du optimere X2 til langt de fleste pickupper på markedet. Det medfølgende signalkabel er af meget høj kvalitet, men kan udskiftes til en type, hvis du ønsker det.

X2 fås med lakeret finish i sort (højglans eller satinmat), hvid samt ægte valnød finer. Støvlåg, pickup og RCA-signalkabel medfølger.

GRATIS MONTERING: Hvis du køber en ny pickup i HiFi Klubben, monterer vi den gratis på din pladespiller. Vi kan også levere en række andre produkter fra Pro-Ject ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.

Resonanser ingen adgang

Plinten på X2 er udført i tung og resonansdæmpende MDF, som giver en urokkeligt stabil base for de øvrige komponenter. Den ultra-støjsvage motor er afkoblet fra chassiset med et præcisionstunet TPE-bælte, og hastigheden styres elektronisk fra en indbygget DC/AC generator, som sammen med ’Speed Box’ kontrollen giver en suverænt ren og stabil strøm til motoren.

Den ekstra tykke 30 mm akryl-pladetallerken vejer solide to kilo, så den effektivt medvirker til at kvæle resonanser og vibrationer, samtidig med at den ser godt ud. De kraftige fødder i aluminium og TPE-gummi isolerer mod vibrationer fra underlaget, og de kan justeres i højden, så du uden besvær får din X2 perfekt i vater.

Tonearmen er en eksklusiv og resonansdød sandwich-konstruktion af kulfiber og aluminium med pickup-hus og armrør bygget ud i ét. Basen er i aluminium for maksimal stabilitet, og du kan justere både azimut og lodret sporingsvinkel, så nålen får den helt perfekte kontakt til pladerillen. På den tunge platform får denne lækre arm virkelig mulighed for at udfolde hele sit potentiale, uanset hvilken pickup du vælger at montere den med.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Eksklusiv finish i lak eller ægte træfinér
 • Ekstra tung og resonansdød pladetallerken i akryl
 • Køreklar med fabriksmonteret Pro-Ject Pick it 2M Silver MM-pickup (Ortofon)
 • 9” tonearm i kulfiber/aluminium (også meget velegnet til audiofile MC-pickupper)
 • Elektronisk omskiftning 33/45 omdr/min
 • Justérbare, TPE-dæmpede aluminiumsfødder
 • Støvlåg og RCA-kabel medfølger
 • Udskiftningsnål til medfølgende pickup kan købes separat
 • Håndbygget i Europa

Begrænsninger

 • Ikke indbygget RIAA-forstærker

Tekniske specifikationer

AutomatikNej
Drev typeRemdrift
Hastighed33, 45
Pickup typeMoving Magnet
Pickup2M Silver MM
RIAA-forstærkerNej
Effektiv tonearmslængde9"
Effektiv armmasse13,5 g