HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Ortofon Cadenza Black MC-pickup

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Ortofon Cadenza Black MC-pickup

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Cadenza Black er den kompromisløse high-end model i Ortofons Cadenza-serie af MC-pickupper. Den eksklusive Shibata-slebne diamant og andre avancerede teknologier giver dig et ufatteligt detaljeret lydbillede og en sublim, neutral lydkvalitet.

Ortofon Cadenza Black – Den ultimative high-end model fra Ortofons bedste serie af MC-pickupper

Cadenza Black er den største model i Ortofons bedste serie af high-end MC-pickupper. Her får du blandt andet en nøgen, Shibata-slebet diamantnål monteret på en nålearm af bor og WRD (Wide Range Damping System), der tilsammen præsterer en fuldstændigt neutral lydkvalitet med en sublim klarhed, dynamik og detaljering.

Se eventuelt producentens hjemmeside for mere info.

GRATIS MONTERING: Hvis du køber en ny pickup i Hi-Fi Klubben, monterer vi den gratis på din pladespiller. Spørg i din Hi-Fi Klubben butik for info.

Hi-Fi Klubben kan også levere en række andre produkter fra Ortofon ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.

Tekniske specifikationer

  • GRATIS MONTERING: Hvis du køber en ny pickup i Hi-Fi Klubben, monterer vi den gratis på din pladespiller. Spørg i din Hi-Fi Klubben butik for info.
  • Hi-Fi Klubben kan også levere en række andre produkter fra Ortofon ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.

Tilbehør

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.