HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Ortofon Cadenza Red MC-pickup

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Ortofon Cadenza Red MC-pickup

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Cadenza Red er introduktionsmodellen i Ortofons Cadenza-serie af MC-pickupper. Du får en Fine Line-slebet diamantnål og spoler af 99,99% rent sølv, der tilsammen producerer et dynamisk, men kontrolleret lydbillede med imponerende dybde.

Ortofon Cadenza Red – ægte high-end MC-pickup til din high-end pladespiller

Cadenza Red er introduktionsmodellen fra Ortofons bedste serie af high-end MC-pickupper. Her får du blandt andet en nøgen Fine Line-slebet diamantnål monteret på en nålearm af aluminium og spoler af 99,99% rent sølv. Forvent et kontrolleret og dynamisk lydbillede der vil tage enhver pladespiller op på et højere niveau.

Se eventuelt producentens hjemmeside for mere info.

GRATIS MONTERING: Hvis du køber en ny pickup i Hi-Fi Klubben, monterer vi den gratis på din pladespiller. Spørg i din Hi-Fi Klubben butik for info.

Hi-Fi Klubben kan også levere en række andre produkter fra Ortofon ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.

Tekniske specifikationer

  • GRATIS MONTERING: Hvis du køber en ny pickup i Hi-Fi Klubben, monterer vi den gratis på din pladespiller. Spørg i din Hi-Fi Klubben butik for info.
  • Hi-Fi Klubben kan også levere en række andre produkter fra Ortofon ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.

Tilbehør

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.