Gå til indhold
Sony XR-55X90J LED-TV

SonyXR-55X90JLED-TV

Eksklusivt 55” 4K/UHD-TV med suveræn billedkvalitet, Full Backlight LED og Sonys fantastiske nye XR-processor. Her er du tæt på toppen!
stk11.490,-
Forventes på lager onsdag den 12. maj.
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Sony XR-55X90J – 55” eksklusivt UHD/4K LED-TV med Full Backlight, Bravia XR processor og suveræn billedkvalitet

XR-55X90J er et eksklusivt 55” 4K LED-TV med suveræn billedkvalitet fra Sonys unikke Triluminos Pro LED-panel i kombination med den nyudviklede og ekstremt avancerede Cognitive XR processor. Denne topmodel er bestykket med Full Backlight LED-bagbelysning, som via Local Dimming giver mulighed for en ultrapræcis styring af lyset overalt på skærmen. Her får du både høj lysstyrke og en kontrastgengivelse, som giver selv de bedste OLED-TV kamp til stregen.

Hvis du kan leve uden den ekstra kontrast og den lækre metalfinish i X95J topserien, får du en suverænt lækker TV-oplevelse her, og du sparer en pæn håndfuld penge i forhold til topmodellen.

Du kan stemmestyre TV’et via Google Assistant (indbygget mikrofon i fjernbetjeningen).

Masser af underholdning med Google TV

Sony XR-55X90J har indbygget Google TV, som giver dig et hav af spændende Smart TV-funktioner med masser af forslag til underholdning tilpasset din personlige smag. Her har du alting lige ved hånden, og du får en langt mere smidig og komplet Smart TV-oplevelse i forhold til den tidligere Android TV platform. Med dobbelte TV-tunere og optagefunktion via USB bestemmer du også helt selv, hvornår du vil se dine favoritudsendelser fra traditionelle TV-kanaler.

Med Sonys bedste TV følger Bravia Core, som i en begrænset periode vil give dig fri streaming af en lang række filmtitler (inkl. en håndfuld premierefilm) i uovertruffen teknisk kvalitet. Du får også en række andre features, behind-the-scenes indhold m.m. Du kan læse mere om Bravia Core på Sonys egen hjemmeside.

OBS: HiFi Klubben anbefaler altid at tilkoble en soundbar, et sæt aktive højtalere eller et separat stereo- eller surroundanlæg til dit TV. Så kan lyden leve op til den flotte billedkvalitet, når du for eksempel ser film.

Mere info er på vej.

Flere billeder af Sony XR-55X90J

Sony XR-55X90J LED-TV

Highlights

  • Full Backlight 4K Triluminos Pro LED med Local Dimming
  • 4K Cognitive XR processor / XR Contrast Booster 5
  • Klar til stemmestyring (Google Assistant)
  • Google TV
  • USB-optagefunktion med dobbelte TV-tunere

Tilbehør til Sony XR-55X90J

Anbefalede produkter

Sonos Arc Soundbar/trådløs højtaler
Sonos Arc
Soundbar/trådløs højtaler
6.699,- / stk