Gå til indhold
Sony XR-55A90J OLED-TV

SonyXR-55A90JOLED-TV

High-end 55” 4K OLED-TV med suverænt billede, ultraslankt design og en lysstyrke, du aldrig før har set fra OLED. Toppen af Sony XR-universet!
stk21.990,-
Forventes på lager onsdag den 12. maj.
 Opleves i
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Sony XR-55A90J – 55” high-end 4K OLED-TV med eksklusivt metaldesign, enestående billedkvalitet og unikt højtalersystem

Sony XR-55A90J er et high-end 4K OLED-TV, som giver dig det absolut bedste af, hvad dagens TV-teknologi kan præstere. Her har Sony taget et topklasse OLED-billedpanel fra markedets førende OLED-producent LG og kombineret det med deres egen fantastiske og nyudviklede 4K Cognitive XR processor. I kombination med OLED-panelets perfekte sortgengivelse resulterer det i en billedkvalitet, som er bedre end nogensinde før.

I XR-55A90J har Sony yderligere tilføjet et specielt kontrastfilter og optimeret kølingen til panelet (XR Contrast Pro). Det betyder, at lysstyrken kan nå op på niveauer, som normalt er forbeholdt QLED-TV i den bedre ende af kvalitetsskalaen. Med denne råstyrke i baghånden kan du uden problemer nyde ægte OLED-billedkvalitet i en godt oplyst dagligstue.

Herudover får du Sonys unikke ”Acoustic Surface Audio” lydsystem, hvor to ”aktuator”-enheder er monteret i en slank bjælke på skærmens bagside og får hele skærmen til at virke som højtaler – i stereo! De dybere toner klares af separate indbyggede bashøjtalere.

Du kan stemmestyre TV’et via Google Assistant og indbygget mikrofon både i skærmen og i den lækre baggrundsbelyste metalfjernbetjening.

Masser af underholdning med Google TV

Sony XR-55A90J har indbygget Google TV, som giver dig et hav af spændende Smart TV-funktioner med masser af forslag til underholdning tilpasset din personlige smag. Her har du alting lige ved hånden, og du får en langt mere smidig og komplet Smart TV-oplevelse i forhold til den tidligere Android TV platform. Med dobbelte TV-tunere og optagefunktion via USB bestemmer du også helt selv, hvornår du vil se dine favoritudsendelser fra traditionelle TV-kanaler.

Med Sonys bedste TV følger Bravia Core, som i en begrænset periode vil give dig fri streaming af en lang række filmtitler (inkl. en håndfuld premierefilm) i uovertruffen teknisk kvalitet. Du får også en række andre features, behind-the-scenes indhold m.m. Du kan læse mere om Bravia Core på Sonys egen hjemmeside.

OBS: HiFi Klubben anbefaler altid at tilkoble en soundbar, et sæt aktive højtalere eller et separat stereo- eller surroundanlæg til dit TV. Så kan lyden leve op til den flotte billedkvalitet, når du for eksempel ser film.

Mere info er på vej.

Flere billeder af Sony XR-55A90J

Sony XR-55A90J OLED-TV

Highlights

  • 4K Triluminos Pro OLED-panel med Bravia XR processor
  • OLED XR Contrast Pro
  • Integreret Acoustic Surface Audio+ lydsystem
  • Eksklusiv metalfinish, også på baggrundsbelyst fjernbetjening
  • Indbygget mikrofon til stemmestyring (Google Assistant)
  • USB-optagefunktion med dobbelte TV-tunere

Tilbehør til Sony XR-55A90J

Anbefalede produkter

Sonos Arc Soundbar/trådløs højtaler
Sonos Arc
Soundbar/trådløs højtaler
6.699,- / stk