Gå til indhold

SonyVPL-HW45ESVideoprojektor

Sort
 Opleves i
High-end oplevelser i hjemmebiografen er ikke kun for millionærer. Her kan du opleve topklassen uden at skulle tage nye lån i huset.

Læs mere:

Beskrivelse

Sony VPL-HW45ES – high-end 3D Full-HD LCoS/SXRD-projektor til uforglemmelige oplevelser i din hjemmebiograf

VPL-HW45ES er en high-end 3D Full-HD projektor med LCoS/SXRD-panelteknologi. Her får du fordelene fra både DLP- og LCD-teknologien, og du kan se frem til helt unikke filmoplevelser i din high-end hjemmebiograf.

LCoS (i Sonys terminologi kaldet SXRD) benytter sig af et reflektivt panel, som giver dig en sortgengivelse mindst lige så god som i de meget populære DLP-filmprojektorer. Men da farverne reproduceres samtidig ligesom på LCD-projektorer, er der ikke behov for et roterende farvehjul, og regnbue-effekten – akilleshælen ved DLP – er hermed elimineret.

På bundlinjen får du en billedkvalitet, som du skal op i skræmmende dyre professionelle projektorer for at overgå. Og du får naturligvis alle tænkelige muligheder for professionel kalibrering, så du kan vride de allersidste kvalitetsdråber ud af din filmsamling.

Høj fleksibilitet og klar til 3D
LensShift, stort zoomomfang på optikken og to HDMI-indgange giver dig meget fleksible monterings- og brugermuligheder, og med det ekstremt lave støjniveau på kun 21 dB kan du nyde herlighederne helt uforstyrret. Den nødvendige RF-sender til 3D er indbygget i projektoren, så du skal bare anskaffe det antal 3D-briller, du har brug for.

Sony VPL-HW45ES fås i sort eller hvid finish og kan opleves i udvalgte Hi-Fi Klubben butikker

Tilbehør til Sony VPL-HW45ES