Gå til indhold
Sony KD55A87 OLED-TV

SonyKD55A87OLED-TV

Eksklusivt 55” 4K OLED-TV med fantastisk billedkvalitet, lækkert metaldesign og unikt integreret lydsystem. Klar til Google stemmestyring.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

Sony KD-55A87 – 55” 4K OLED-TV med eksklusivt metaldesign, fantastisk billedkvalitet og unikt højtalersystem

KD-55A87 er et eksklusivt 4K OLED-TV, som bringer dig meget tæt på den absolutte elite, uden at prisen går helt amok. Sony har taget et topklasse OLED-billedpanel og kombineret det med deres egen fantastiske 4K X1 Ultimate billedprocessor. I kombination med OLED-panelets perfekte sortgengivelse giver det en helt suveræn billedkvalitet med brillante farver og knivskarpe detaljer.

Det lækre superslanke metaldesign er perfekt til vægmontering (beslag købes separat). Herudover får du Sonys unikke ”Acoustic Surface Audio” lydsystem, hvor to ”aktuator”-enheder er monteret i en slank bjælke på skærmens bagside og får hele skærmen til at virke som højtaler – i stereo! De dybere toner klares af to ekstra indbyggede bashøjtalere.

Du kan stemmestyre TV’et via Google Assistant og indbygget mikrofon både i skærmen og fjernbetjeningen. Android TV og Chromecast built-in giver dig en hel stribe af nye og spændende Smart TV-funktioner, og med dobbelte TV-tunere og optagefunktion via USB bestemmer du selv, hvornår du vil se dine favoritudsendelser.

Sony KD-55A87 fås i sort metalfinish. Bagbelyst premium fjernbetjening i metalfinish medfølger.

OBS: Det indbyggede højtalersystem kan klare almindelige daglige formål som nyhedsudsendelser og lignende. HiFi Klubben anbefaler dog stadig at tilkoble en soundbar, et sæt aktive højtalere eller et separat stereo- eller surroundanlæg. Så kan lyden leve op til den flotte billedkvalitet, når du for eksempel ser film.

Highlights

  • Triluminos 4K OLED-panel med X1 Ultimate billedbehandling
  • Integreret ”Acoustic Surface Audio” lydsystem
  • Eksklusiv metalfinish, også på fjernbetjening (bagbelyst)
  • Indbygget mikrofon til stemmestyring (Google Assistant)
  • USB-optagefunktion med dobbelte TV-tunere

Tekniske specifikationer

Højde med fod (cm)73,9
StreamingtjenesterNetflix, HBO
TeknologierAlexa, Google Assistant

Tilbehør til Sony KD55A87

Anbefalede produkter