Gå til indhold
Sony
LED-TV

Sony KD49XH8505

5.555,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Lækkert 49” UHD/4K LED-TV med HDR billedkvalitet, USB-optagefunktion og alt, hvad du har brug for inkl. Google Assistant stemmestyring.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Sony KD-49XH8505 – 49” eksklusivt 4K LED-TV med flot metalfinish, Google stemmestyring, Android TV med Chromecast built-in og USB optagefunktion med dobbelte TV-tunere

  • 4K Triluminos Edge-LED med Frame Dimming
  • Elegant design med metalfinish
  • Mulighed for stemmestyring (Google Assistant)
  • Android TV med Chromecast built-in
  • USB optagefunktion med dobbelte TV-tunere

KD-49XH8505 er et lækkert 49” 4K/UHD-TV med fremragende billedkvalitet fra Sonys unikke Triluminos LED-panel. Her får du alt det nødvendige til en rigtig god oplevelse med både film og TV-udsendelser.

Android TV og Chromecast built-in giver dig en hel stribe af spændende Smart TV-funktioner, og med dobbelte TV-tunere og optagefunktion via USB bestemmer du selv, hvornår du vil se dine favoritudsendelser. Du har også mulighed for at stemmestyre TV’et via Google Assistant og den indbyggede mikrofon i fjernbetjeningen (eller en separat smarthøjtaler).

Sony KD-49XH8505 fås i sort metalfinish.

OBS: De indbyggede højtalere kan klare almindelige daglige formål som nyhedsudsendelser og lignende. HiFi Klubben anbefaler dog stadig at tilkoble en soundbar, et sæt aktive højtalere eller et separat stereo- eller surroundanlæg. Så kan lyden leve op til den flotte billedkvalitet, når du for eksempel ser film.

HDR – tættere på virkeligheden end nogensinde

HDR – High Dynamic Range – er billedstandarden, som forløser hele potentialet i dit UHD-TV. Ægte HDR-materiale – dvs. HDR hele vejen fra originaloptagelse til gengivelsen på din TV-skærm – giver dig et langt mere virkelighedstro billede, som kan gengive scener med kraftige højlys og dybe skygger samtidig, vel at mærke med fuld detaljerigdom, brillans og kontrast overalt i billedet.

HDR giver dig ikke højere opløsning (flere pixels) i forhold til UHD/4K, men det løfter din oplevelse og dit TV op på et helt nyt niveau. UHD Blu-ray film med HDR er forlængst på markedet, og streamingtjenester som f.eks. Netflix og Amazon kan også tilbyde UHD-titler med HDR. Glæd dig til at opleve, hvor godt dit UHD-TV i virkeligheden er!

Android TV med Chromecast built-in – et uendeligt univers af streaming

Chromecast er en genial funktion, som følger med Android Smart TV-platformen. Med Chromecast indbygget i TV’et kan du via din smartphone eller tablet streame lyd og billede fra de utallige online-tjenester, som allerede understøtter funktionen. Dette inkluderer bl.a. Netflix, HBO, YouTube og mange, mange flere. Du vælger bare dit TV som medieafspiller inde fra din mobile app – så kører det på storskærmen, mens du styrer det hele fra f.eks. din tablet (både Android og iOS).

Det virkelig smarte er især, at appen ikke engang behøver at være indbygget i TV’et. Så længe Chromecast bare understøttes i din mobilenhed, kan du bruge funktionen. Det giver dig drastisk mange flere muligheder end på andre Smart TV-platforme. Du kan også spejle Google Chrome-vinduer trådløst fra Mac/PC på TV’et.

Med Chromecast funger din smartphone/tablet som fjernbetjening i stedet for som medieafspiller, ligesom med f.eks. Spotify Connect. Selve afviklingen af medierne sker direkte fra TV’et via dit netværk. Det giver dig langt bedre batteritid, og hvis du f.eks. har set en halv film på Netflix på vej hjem i toget, kan du sætte den på pause og lynhurtigt genoptage afspilningen på TV’et, når du træder ind af stuedøren derhjemme.

Game Mode – gaming på storskærm

Har du spilkonsol eller PC koblet direkte til TV’et via HDMI, kan du optimere din spiloplevelse yderligere ved at vælge Game Mode i menuen. Så kører billedsignalet uden om flere af af TV’ets indbyggede processorer, og du opnår en lynhurtig respons ligesom på din PC-monitor. Denne indstilling kan du lave én gang for alle på den aktuelle indgang.

Se verdens bedste film og serier med streaming

På samme måde som Spotify og TIDAL har revolutioneret musiklytning, kan du som ejer af KD-49XH8505 glæde dig over at få adgang til video-streamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du adgang til næsten ubegrænsede mængder af film og TV-serier over nettet, og både lyd og billede er i topkvalitet. En god bredbåndsforbindelse giver dig allerede nu adgang til at streame et hastigt voksende udvalg af film og serier i ægte 4K/UHD/HDR-kvalitet.

Optagefunktion via USB – se TV når det passer dig

Med KD-49XH8505 kan du optage direkte TV-udsendelser, hvis du ønsker at se dem på et senere tidspunkt. Det kræver blot, at du investerer i en mobil USB-harddisk, som kan fås for få hundrede kroner og nemt kan gemmes af vejen. Når først den er tilkoblet, kan du i praksis glemme alt om den.

Optagefunktionen giver dig en utrolig frihed i din TV-hverdag, fordi du ikke længere er slave af at skulle sidde klar i sofaen ved udsendelsens start. Du kan tilmed lynhurtigt programmere ugens optagelser via den elektroniske programguide (EPG).

Som en eksklusiv detalje er KD-49XH8505 bestykket med dobbelte TV-tunere, så du kan optage én udsendelse, samtidig med at du ser en anden. Vær opmærksom på, at TV’et kun har ét CI-slot til kortlæser, så minimum den ene udsendelse er nødt til at være ukrypteret (free-to-air). Du kan dog stadig optage en krypteret TV-udsendelse og samtidig se en Blu-ray/DVD-film via HDMI. Vær også opmærksom på, at du kun kan optage fra de indbyggede digitale TV-tunere. Du kan altså ikke optage fra video-streamingtjenester (f.eks. Netflix) eller fra Blu-ray.

Knivskarp digital billedkvalitet via antenne, kabel-TV og satellit

KD-49XH8505 har indbyggede DVB-T2, DVB-C og DVB-S2 tunere til knivskarpt og støjfrit digital-TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel-TV og parabol/satellit (Canal Digital). Du behøver derfor ikke en separat tunerboks med tilhørende fjernbetjening for at nyde suveræn digital billedkvalitet.

Tilbehør til Sony KD49XH8505

Tekniske specifikationer

Højde med fod (cm)69,9

Anbefalede produkter