Gå til indhold
Sony KD-43X85J UHD-TV

SonyKD-43X85JUHD-TV

43” 4K/UHD-TV med flot billedkvalitet, Google TV og optagefunktion via USB. Her får du alt det nødvendige til en TV-oplevelse af høj klasse.
stk6.990,-
Forventes på lager torsdag den 01. juli.
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Sony KD-43X85J – 43” UHD/4K LED-TV med Edge-LED, X1 processor og Google TV

Sony KD-43X85J er et lækkert og superslankt 43” 4K LED-TV med fremragende billedkvalitet fra Sonys unikke Triluminos Pro LED-panel og den avancerede X1 processor. Her får du alt det nødvendige til en rigtig god oplevelse med både film og TV-udsendelser. Du kan stemmestyre TV’et via Google Assistant og den indbyggede mikrofon i fjernbetjeningen (eller en separat smarthøjtaler).

Masser af underholdning med Google TV

Sony KD-43X85J har indbygget Google TV, som giver dig et hav af spændende Smart TV-funktioner med masser af forslag til underholdning tilpasset din personlige smag. Her har du alting lige ved hånden, og du får en langt mere smidig og komplet Smart TV-oplevelse i forhold til den tidligere Android TV platform. Med optagefunktion via USB kan du også selv bestemme, hvornår du vil se dine favoritudsendelser fra traditionelle TV-kanaler.

OBS: HiFi Klubben anbefaler altid at tilkoble en soundbar, et sæt aktive højtalere eller et separat stereo- eller surroundanlæg til dit TV. Så kan lyden leve op til den flotte billedkvalitet, når du for eksempel ser film.

Mere info er på vej.

Sony KD-43X85J UHD-TV

Highlights

  • 4K Triluminos Pro Edge-LED med Frame Dimming
  • 4K HDR processor X1
  • Klar til stemmestyring (Google Assistant)
  • Google TV
  • USB-optagefunktion

Tilbehør til Sony KD-43X85J

Anbefalede produkter

Sonos Arc Soundbar/trådløs højtaler
Sonos Arc
Soundbar/trådløs højtaler
6.699,- / stk