Gå til indhold
Sony
LED-TV

Sony KD-43X85J

5.499,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

43” 4K/UHD-TV med flot billedkvalitet, Google TV og optagefunktion via USB. Her får du alt det nødvendige til en TV-oplevelse af høj klasse.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Sony KD-43X85J – 43” UHD/4K LED-TV med Direct LED, X1 processor og Google TV

 • 4K Triluminos Pro Direct LED med Frame Dimming
 • 4K HDR processor X1
 • Klar til stemmestyring (Google Assistant)
 • Google TV
 • USB-optagefunktion

Sony KD-43X85J er et lækkert 43” 4K LED-TV med fremragende billedkvalitet fra Sonys unikke Triluminos Pro LED-panel og den avancerede X1 processor. Her får du alt det nødvendige til en rigtig god oplevelse med både film og TV-udsendelser. Du kan stemmestyre TV’et via Google Assistant og den indbyggede mikrofon i fjernbetjeningen (eller en separat smarthøjtaler).

Direct LED bagbelysningen er en forenklet version af det fornemme Full Array Backlight, som du finder på de mere eksklusive Sony modeller. Antallet af lysdioder er noget mindre, og de er fordelt i zoner i stedet for at være spredt jævnt ud bag hele panelet. Dæmpningen foregår også i zoner (Frame Dimming) i stedet for den ’ægte’ Local Dimming på de større modeller. Men på bundlinjen får du stadig en særdeles flot billedkvalitet, og den meget høje lysstyrke følger med i købet.

Masser af underholdning med Google TV

Sony KD-43X85J har indbygget Google TV, som giver dig et hav af spændende Smart TV-funktioner med masser af forslag til underholdning tilpasset din personlige smag. Her har du alting lige ved hånden, og du får en langt mere smidig og komplet Smart TV-oplevelse i forhold til den tidligere Android TV platform. Med optagefunktion via USB kan du også selv bestemme, hvornår du vil se dine favoritudsendelser fra traditionelle TV-kanaler. 

Sony KD-43X85J fås i sort finish. 

OBS: HiFi Klubben anbefaler altid at tilkoble en soundbar, et sæt aktive højtalere eller et separat stereo- eller surroundanlæg til dit TV. Så kan lyden leve op til den flotte billedkvalitet, når du for eksempel ser film.

Google TV med Chromecast built-in – et uendeligt univers af streaming 

Chromecast er en genial funktion, som følger med Google Smart TV-platformen (Android TV). Med Chromecast indbygget i TV’et kan du via din smartphone eller tablet streame lyd og billede fra de utallige online-tjenester, som allerede understøtter funktionen. Dette inkluderer bl.a. Netflix, HBO, YouTube og mange, mange flere. Du vælger bare dit TV som medieafspiller inde fra din mobile app – så kører det på storskærmen, mens du styrer det hele fra f.eks. din tablet (både Android og iOS).

Med Chromecast funger din smartphone/tablet som fjernbetjening i stedet for som medieafspiller, ligesom med f.eks. Spotify Connect. Selve afviklingen af medierne sker direkte fra TV’et via dit netværk. Det giver dig langt bedre batteritid, og hvis du f.eks. har set en halv film på Netflix på vej hjem i toget, kan du sætte den på pause og lynhurtigt genoptage afspilningen på TV’et, når du træder ind af stuedøren derhjemme. 

Auto Game Mode – forrygende gaming på storskærm 

Har du spilkonsol eller PC koblet direkte til TV’et via HDMI, sørger Auto Game Mode for at optimere din spiloplevelse. Så kører billedsignalet uden om flere af af TV’ets indbyggede processorer, og du opnår en lynhurtig og glidende respons ligesom på din PC-monitor. 

På KD-43X85J får du en stribe af de seneste HDMI 2.1 funktioner til gaming, heriblandt VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode) og HFR (High Frame Rate, 4K/120). Så kan du få det fulde udbytte fra de nyeste spilkonsoller som f.eks. Xbox Series X og PlayStation 5.*

Se verdens bedste film og serier med streaming

Som ejer af KD-43X85J kan du glæde dig over at få adgang til video-streamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du adgang til næsten ubegrænsede mængder af film og TV-serier over nettet, og både lyd og billede er i topkvalitet inklusive et hastigt voksende udvalg af film og serier i ægte 4K/UHD/HDR-kvalitet.

Optagefunktion via USB – se TV når det passer dig

Med KD-43X85J kan du optage direkte TV-udsendelser, hvis du ønsker at se dem på et senere tidspunkt. Det kræver blot, at du investerer i en mobil USB-harddisk, som kan fås for få hundrede kroner og nemt kan gemmes af vejen. Når først den er tilkoblet, kan du i praksis glemme alt om den. Optagefunktionen giver dig en utrolig frihed i din TV-hverdag, fordi du ikke længere er slave af at skulle sidde klar i sofaen ved udsendelsens start. Du kan tilmed lynhurtigt programmere ugens optagelser via den elektroniske programguide (EPG). 

Knivskarp digital billedkvalitet via antenne, kabel-TV og satellit

KD-43X85J har indbyggede DVB-T2, DVB-C og DVB-S2 tunere til knivskarpt og støjfrit digital-TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel-TV og parabol/satellit (Canal Digital). Du behøver derfor ikke en separat tunerboks med tilhørende fjernbetjening for at nyde suveræn digital billedkvalitet. 

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • 4K Triluminos Pro Direct LED med Frame Dimming
 • 4K HDR processor X1
 • Høj lysstyrke
 • Mange avancerede gaming funktioner
 • Klar til stemmestyring via mikrofon i fjernbetjening (Google Assistant)
 • Understøtter Dolby Vision

Begrænsninger

 • Ikke Full Array LED Backlight
 • Ikke dobbelte TV-tunere
 • Ikke så slankt design som nogle alternativer
 • Kun HDMI 2.1 på indgang 3 (eARC) og 4
 • Ikke timeshift/pausefunktion

Tilbehør til Sony KD-43X85J

Tekniske specifikationer

Opløsning4K Ultra HD
HDR-formaterHDR10+, HLG
Billedprocessor 4K HDR Processor X1 /
Game modeJa
Full / edge backlightFull Backlight

Anbefalede produkter