Gå til indhold

Søg

Vi fandt også nogle

HEOS BAR

HEOS Bar giver dig langt bedre lyd end de indbyggede højttalere i dit TV. Hvis du har lyst, kan du udbygge med trådløs subwoofer og trådløse surround-baghøjttalere. Hele det trådløse HEOS multirums-musikunivers følger med i købet.

Læs mere

HEOS AVR

HEOS AVR er til dig, der elsker hjemmebio og musik, men hader store apparater, overflødige knapper og lange kabler gennem stuen. I ét apparat får du ægte surround-filmlyd og et topmoderne trådløst streaming-musikanlæg med multirum. Topkvalitet for hele familien!

Læs mere

HEOS - Få nem trådløs musik i hele dit hjem

HEOS er et komplet og fleksibelt hi-fi-streamingsystem. Det er udviklet af Denon, som er en af verdens ældste og mest hæderkronede hi-fi-producenter. HEOS giver dig en unik cocktail af suveræn brugervenlighed, nem opsætning og høj lydkvalitet.

Læs mere

Spar 30% på HEOS Link ved samtidigt køb af Denon-forstærker

Netop nu sparer du 900,- på HEOS Link, når du køber den sammen med en valgfri Denon forstærker.

Læs mere

Den mobile multirums-højttaler

HEOS 1 fra Denon er en ultrakompakt trådløs multirums-højttaler, som også kan give dig musik ude af huset. Her kan du nemlig udvide med det supersmarte Go Pack batterimodul, som samtidig giver dig Bluetooth!

Læs mere

HJEMMEBIO MED TRÅDLØS MUSIK I TO RUM – SPAR PENGE LIGE NU!

Årets nye Denon-receivere kan både give dig lækker hjemmebio og alverdens trådløse musik via det indbyggede HEOS-system. Lige nu kan du spare kr. 1000,- på trådløs musik i et ekstra rum. En super start på et ægte multirums-system.

Læs mere

Streaming på anlægget – den ultimative løsning

Streaming er en gave sendt fra himlen for den moderne musikelsker. Og hvis du slutter en trådløs musikstreamer til dit anlæg, får du ikke bare al den musik og alle de radiostationer, du kan drømme om – du kan også få rigtig god lyd.

Læs mere

Bluetooth, batteri, bærbar

Med en bærbar Bluetooth-højttaler kan du nyde din yndlingsmusik, selvom du er milevidt fra den nærmeste stikkontakt. Alle tiders til stranden, båden, sommerhuset eller campingturen. Med Denon HEOS 1 kan du endda få en multirums-højttaler som også er bærbar!

Læs mere

KØB ET STREAMINGANLÆG MED TO FEDE HØJTTALERE OG spar kr. 1.000,-

Nu kan du spare mange penge på et lækkert trådløst anlæg med B&W’s populære 686 S2 eller 685 S2 højttalere. Du får lydkvaliteten fra et superkompakt hi-fi-anlæg plus alle de smarte nye trådløse streaming-muligheder. Et topmoderne minianlæg, når det er bedst!

Læs mere

Smart Surround

Hjemmebiografen er stedet, hvor hele familien samles omkring en god film eller gaming for fuld udblæsning. Nu er det blevet så nemt, at alle kan være med.

Læs mere

Få stor lyd med en trådløs stereoforstærker

Med en trådløs stereoforstærker får du et diskret anlæg, som både har rigtig god lyd og er utrolig fleksibelt. Du kan også få det til at passe perfekt ind i dit hjem, fordi du helt frit kan vælge dine højttalere.

Læs mere

Få god lyd ude på terrassen

Et sæt udendørshøjttalere giver dig musik ude på terrassen, uden at du behøver at skrue helt op for anlægget inde i stuen. Og hvis du kombinerer det med et trådløst musiksystem, kan du styre hele molevitten udefra via din smartphone.

Læs mere

Sådan får du den optimale HD-hjemmebiograf

I dag kan du få superflot lyd og krystalklar ultrahøjopløst billedkvalitet i din hjemmebiograf for overkommelige penge. Men der er også mange nye begreber at holde styr på. I denne artikel forklarer vi nogle af de svære ord og hjælper dig med at komme sikkert i mål.

Læs mere

Sådan vælger du dine nye højttalere

Store, små, aktive, passive, trådløse, streaming, Sonos, multirum, design eller traditionelle træhøjttalere – hvad passer bedst til dig? Her kan du læse lidt om de forskellige mærker og højttalertyper, hver med deres fordele og begrænsninger.

Læs mere
Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her