Gå til indhold
Samsung
LED-TV

Samsung UE32T4305

1.990,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Kompakt og prisvenligt 32” LED-TV med Samsung Tizen Smart TV og alt, hvad du behøver til en god og brugervenlig TV-oplevelse.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Samsung UE32T4305 – 32” LED-TV med Edge-LED, elegant design, AirPlay 2 og Tizen Smart TV

  • Kompakte mål
  • HD Ready Edge-LED
  • Micro Dimming Pro
  • Brugervenligt Tizen Smart TV
  • Indbygget trådløs netværksfunktion (wi-fi)
UE32T4305 er et kompakt, velbygget og prisvenligt 32” LED-TV med alt det nødvendige til en god TV-oplevelse. Du får indbyggede DVB-T og DVB-C tunere til både antenne- og kabel-TV, og med indbygget wi-fi, Apple AirPlay 2 og Samsungs eget Tizen Smart TV oveni løber du aldrig tør for underholdning. En fin TV-løsning til mindre rum.

UE32T4305 fås i sort finish (Black).

OBS: De indbyggede stereohøjtalere er som følge af det ultraslanke design blevet meget små, men kan dog klare basale daglige formål som nyhedsudsendelser og lignende. HiFi Klubben anbefaler kraftigt at tilkoble en soundbar, et sæt aktive højtalere eller et separat stereo- eller surroundanlæg, så lyden kan leve op til den flotte billedkvalitet.
Utallige muligheder med Samsung Smart TV
Samsung Tizen Smart TV giver dig så mange geniale muligheder med de indbyggede apps, at du aldrig nogensinde vil løbe tør for underholdning. Du får også et perlerække af smarte fjernbetjenings-muligheder fra din smartphone. Du kan for eksempel i baggrunden navigere dig frem til den Netflix-film, familien skal se efter nyhederne. Filmen kommer først op på TV’et, når du trykker ”Play”, så ingen behøver at få deres oplevelse forstyrret af menuer og ikoner, der danser hen over skærmen.

Game Mode – gaming på storskærm
Har du spilkonsol eller PC koblet direkte til TV’et via HDMI, kan du optimere din spiloplevelse yderligere ved at vælge Game Mode i menuen. Så kører billedsignalet uden om flere af af TV’ets indbyggede processorer, og du opnår en lynhurtig respons ligesom på din PC-monitor. Denne indstilling kan du lave én gang for alle på den aktuelle indgang.

Se verdens bedste film og serier med streaming
Som ejer af UE32T4305 kan du glæde dig over at få adgang til video-streamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du adgang til næsten ubegrænsede mængder af film og TV-serier over nettet, og både lyd og billede er i topkvalitet. Du kan også gratis nyde det enorme univers af video og musikklip på YouTube.

Knivskarp digital billedkvalitet via antenne, kabel-TV og satellit
UE32T4305 har indbyggede DVB-T2 og DVB-C tunere til knivskarpt og støjfrit digital-TV (inkl. HDTV) via både antenne og kabel-TV. Du behøver derfor ikke en separat tunerboks med tilhørende fjernbetjening for at nyde suveræn digital billedkvalitet.

Tilbehør til Samsung UE32T4305

Tekniske specifikationer

OpløsningHD Ready

Anbefalede produkter