Gå til indhold
Samsung
OLED-TV

Samsung S92C 55"

15.990,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Eksklusivt 4K QD-OLED TV med flot design, fremragende farver og perfekt sortniveau. En drøm til TV-hjemmebiografen!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Samsung S92C – eksklusivt 4K QD-OLED TV med flot design, fremragende farver og perfekt sortniveau

 • 4K QD-OLED med Neural Quantum Processor 4K
 • Perfekt sortniveau, mættede farver og meget bred betragtningsvinkel
 • Mange avancerede gaming funktioner inkl. 4K/144Hz
 • Eksklusivt design og Eco Smart Control med solceller
 • Kan monteres helt ind til væg via Slim Fit vægbeslag (ekstratilbehør)

Samsung S92C er et eksklusivt 4K QD-OLED TV, som kombinerer det bedste fra QLED- og OLED-teknologierne og giver dig en billedkvalitet, du skal opleve for at tro på den. Du får brillante farver og perfekt sortgengivelse, og med det eksklusive design får du en flot visuel oplevelse fra dit TV, selv når det er slukket. Hvis du kan undvære One Connect tilslutningsboksen og det endnu flottere design på S95C topserien, får du næsten den samme TV-oplevelse her, men til en mærkbart lavere pris.

Via det smarte Slim Fit vægbeslag (ekstratilbehør) kan du montere TV’et helt fladt ind til væggen ligesom et maleri. En designdetalje, som er med til at gøre dette fantastiske TV til prikken over i’et i din boligindretning.

Via eARC kan du overføre ukomprimeret surroundlyd inkl. Dolby Atmos igennem det tilsluttede HDMI-kabel. For eksempel til en fed hjemmebiograf eller en matchende soundbar, som er lavet til at gengive Atmos højdeinformation i lyden. Du kan også stemmestyre TV’et via fjernbetjeningens mikrofon (Amazon Alexa) eller en separat smarthøjtaler (Google Assistant). Understøttelse af stemmestyring på dit lokale sprog afhænger af, hvad den enkelte tjeneste tilbyder.

Samsung S92C fås i Carbon Silver finish. Bluetooth-baseret Eco Smart Control med solceller medfølger. Solcellerne virker selv i stuebelysning og sparer både dig og naturen for unødvendige batterier. Traditionel infrarød trykknap-fjernbetjening – for eksempel til supplement – kan købes separat (TM1240A).

OBS: HiFi Klubben anbefaler kraftigt at tilkoble et sæt aktive højtalere, en god soundbar eller et separat stereo- eller surroundanlæg, så lyden kan leve op til den flotte billedkvalitet. 

Samsung QD-OLED – et spændende TV-alternativ

I en OLED-skærm er der ingen bagbelysning bag panelet som på de konkurrerende LED/QLED-TV. Ved OLED er det selve de enkelte billedpunkter (pixels), der udsender lys, og det giver mulighed for både superfladt design, lavt energiforbrug, perfekt sortniveau og ultrahurtig responstid.

QD-OLED er Samsungs egen version af OLED-teknologien, og den kombinerer fordelene ved OLED og Quantum Dot, som de også bruger i deres populære QLED-TV. Med QD-OLED er hele det bageste lag på billedpanelet dækket af blå OLED-pixels, som ud fra billedsignalet aktiverer et overliggende lag af lysende røde, grønne og blå ”Quantum Dots”. Herved dannes det billede, du ser på skærmen.

Med QD-OLED slipper du for farvefiltre og en separat hvid farvekanal, som udvander farverne ved høj lysstyrke. På bundlinjen får du optimale farver og maksimal lysstyrke samtidig, og det er en stor nyhed i OLED-universet. Energiforbruget er samtidig reduceret markant på grund af den høje effektivitet, og det er en bonus, som absolut er værd at tage med.

I modsætning til QLED-TV kan OLED gengive rent sort, fordi du her bare skal slukke for de rigtige pixels for at få kulsort. OLED har til gengæld ikke helt så høj lysstyrke som de bedste QLED-skærme, og de føler sig derfor bedst hjemme i rum, hvor der er nogenlunde kontrol over baggrundsbelysningen. Det bør du tage med i betragtningen, hvis du har en meget lys stue. Du er altid velkommen til at tage HiFi Klubben med på råd, hvis du er i tvivl, om den ene eller anden type TV er bedst til dit behov.

Ambient Mode – gør dit TV til en aktiv billedramme

Ambient Mode er en smart funktion til dig, der ikke er vild med at se på en stor sort firkant, når dit TV er slukket. Med Ambient Mode kan billedpanelet på forskellig vis bruges aktivt, for eksempel til at efterligne dit tapet eller din vægstruktur, alternativt til at vise billeder, tid/vejr m.m. som en aktiv billedramme. Ambient Mode ser virkelig cool ud, men bruger en del mere strøm, end hvis TV’et var helt slukket. Derfor kan funktionen selvfølgelig tændes og slukkes, som du vil.

Auto Game Mode – forrygende gaming på storskærm

Har du spilkonsol eller PC koblet direkte til TV’et via HDMI, sørger Auto Game Mode for at optimere din spiloplevelse. Så kører billedsignalet uden om flere af af TV’ets indbyggede processorer, og du opnår en lynhurtig og glidende respons ligesom på din PC-monitor.

På S92C får du Samsungs fineste version af Game Mode inklusive HDMI 2.1 funktionerne VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode), HFR (High Frame Rate, 4K/144). Med Game Bar 3 har du også et komplet kontrolpanel dedikeret udelukkende til gaming.

Se verdens bedste film og serier med streaming

Som ejer af S92C kan du glæde dig over at få adgang til video-streamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du adgang til næsten ubegrænsede mængder af film og TV-serier over nettet, og både lyd og billede er i topkvalitet inklusive et hastigt voksende udvalg af film og serier i ægte 4K/UHD/HDR-kvalitet.

Optage- og pausefunktion via USB – se TV når det passer dig

Med S92C kan du sætte direkte TV-udsendelser på pause, spole tilbage eller optage dem, hvis du ønsker at se dem på et senere tidspunkt. Det kræver blot, at du investerer i en mobil USB-harddisk, som kan fås for få hundrede kroner og nemt kan gemmes af vejen. Når først den er tilkoblet, kan du i praksis glemme alt om den.

Optage- og pausefunktionen giver dig en utrolig frihed i din TV-hverdag, fordi du ikke længere er slave af at skulle sidde klar i sofaen ved udsendelsens start. Du kan tilmed lynhurtigt programmere ugens optagelser via den elektroniske programguide (EPG).

Som en eksklusiv detalje er S92C bestykket med dobbelte TV-tunere, så du kan optage én udsendelse, samtidig med at du ser en anden. Vær dog opmærksom på, at TV’et kun har ét CI-slot til kortlæser, så minimum den ene udsendelse er nødt til at være ukrypteret (free-to-air). Du kan dog stadig optage en krypteret TV-udsendelse og samtidig se en Blu-ray/DVD-film via HDMI. Vær også opmærksom på, at du kun kan optage fra de indbyggede digitale TV-tunere. Du kan altså ikke optage fra video-streamingtjenester (f.eks. Netflix) eller fra Blu-ray.

Knivskarp digital billedkvalitet via antenne, kabel-TV og satellit

S92C har indbyggede DVB-T2, DVB-C og DVB-S2 tunere til knivskarpt og støjfrit digital-TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel-TV og parabol/satellit (Canal Digital). Du behøver derfor ikke en separat tunerboks med tilhørende fjernbetjening for at nyde suveræn digital billedkvalitet. 

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • 4K QD-OLED med Neural Quantum Processor 4K
 • Perfekt sortniveau og meget bred betragtningsvinkel
 • Eksklusivt design
 • Eco Smart Control med solceller
 • Mange avancerede gaming funktioner inkl. 4K/144Hz
 • Game Motion Plus / Super Ultra Wide GameView / Game Bar 3.0
 • Panel responstid: 6 ms
 • Kan monteres helt ind til væg via Slim Fit vægbeslag (ekstratilbehør)
 • Høj lysstyrke for et OLED-TV
 • Alle HDMI-indgange er HDMI 2.1 kompatible
 • Pause/optagefunktion med dobbelte TV-tunere
 • Indbygget mikrofon i fjernbetjening til stemmestyring

Begrænsninger

 • Ikke Dolby Vision
 • Ikke Infinity One Design
 • Ikke Expert Calibration
 • Slim Fit vægbeslag er ekstratilbehør
 • Nogle QLED-alternativer har højere lysstyrke

Reviews

Tilbehør til Samsung S92C 55"

Tekniske specifikationer

Opløsning4K Ultra HD
Skærmteknologi OLED
HDR-formaterHDR10+, HLG, HGiG
Skærmopdatering 120 Hz
Billedprocessor Neural Quantum Processor 4K
Game modeJa

Anmeldelser


5.0
5 anmeldelser
5
5
4
1
3
0
2
0
1
0

Anbefalede produkter