Gå til indhold
Samsung
Neo QLED-TV

Samsung QE75QN90B

14.000,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Luksus 75” 4K Neo Quantum QLED-TV med Full Backlight, Ultimate UHD Dimming, avancerede gaming funktioner og fleksibel pause/optagefunktion.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Samsung QE75QN90B – 75” 4K Neo Quantum QLED-TV med eksklusivt design, Full Backlight, Neural Quantum Processor, Ultimate UHD Dimming og fleksibel pause/optagefunktion

 • Full Backlight 4K Neo Quantum QLED med Quantum Matrix Technology, Neural Quantum Processor 4K og Ultimate UHD Dimming
 • Eco Smart Control med solceller
 • Mange avancerede gaming funktioner
 • Fleksibel USB pause/optagefunktion med dobbelte TV-tunere
 • Kan monteres helt ind til væg via Slim Fit vægbeslag (ekstratilbehør)

Samsung QE75QN90B er et fantastisk 75” 4K Neo Quantum QLED-TV, som giver dig alt det bedste fra Samsung, hvis du foretrækker traditionelle kabeltilslutninger frem for at samle det hele i One Connect Box. Blandt lækkerierne finder du Full Backlight antirefleks billedpanel, Neo Quantum Processor 4K og Ultimate UHD Dimming, som tilsammen giver dig en billedkvalitet, som ville have været utænkelig for ganske få år siden, uanset pris. 

Via det smarte Slim Fit vægbeslag (ekstratilbehør) kan du montere TV’et helt fladt ind til væggen ligesom et maleri. En designdetalje, som er med til at gøre dette fantastiske TV til prikken over i’et i din boligindretning. Via eARC kan du overføre ukomprimeret surroundlyd inkl. Dolby Atmos igennem det tilsluttede HDMI-kabel. For eksempel til en fed hjemmebiograf eller en matchende soundbar, som er lavet til at gengive Atmos højdeinformation i lyden.

Du kan også stemmestyre TV’et via fjernbetjeningens mikrofon eller en separat smarthøjtaler (Google Assistant / Amazon Alexa). Understøttelse af stemmestyring på dit lokale sprog afhænger af, hvad den enkelte tjeneste tilbyder.

Samsung QE75QN90B fås i Titan Black finish. Bluetooth-baseret Eco Smart Control med solceller medfølger. Solcellerne virker selv i stuebelysning og sparer både dig og naturen for unødvendige batterier. Traditionel infrarød trykknap-fjernbetjening – for eksempel til supplement – kan købes separat (TM1240A).

OBS: HiFi Klubben anbefaler kraftigt at tilkoble en soundbar, et sæt aktive højtalere eller et separat stereo- eller surroundanlæg, så lyden kan leve op til den flotte billedkvalitet. 

Neo QLED – en endnu bedre TV-oplevelse

Neo QLED er en videreudvikling af LED-teknologien, hvor man har formået at lave lysdioderne, der skaber lyset til billedet, omkring 40 gange mindre. Det giver plads til langt flere LED-pærer på det samme areal, hvilket giver meget bedre kontrol over både de lyse og mørke dele af billedet. Du får bedre sortniveau og kontrast samt langt mindre ”bleeding”.

Den avancerede Neural Quantum Processor 4K QLED-processor analyserer visuelle data og anvender 4K-data genereret af 20 neurale netværk til at forbedre hver eneste synlige detalje i 4K-indhold. Dynamic Tone Mapping med HDR10+ tilpasser farvegengivelsen og kontrastforholdet scene for scene, så du kan opfange selv de fineste nuancer. Processoren opskalerer alt billedmateriale til 4K, så du altid udnytter det fantastiske billedpanel optimalt.

I Samsung QN90B-serien er bagbelysningen udført som Full Backlight, hvor LED-lyskilderne sidder jævnt fordelt bag hele billedpanelet i stedet for langs kanterne som på mange billigere TV. I kombination med den raffinerede Ultimate UHD Dimming Pro funktion giver det et sortniveau, som kommer særdeles tæt på OLED, samtidig med at du får en helt suveræn brillans og lysstyrke.

Ambient Mode – gør dit TV til en aktiv billedramme

Ambient Mode er en smart funktion til dig, der ikke er vild med at se på en stor sort firkant, når dit TV er slukket. Med Ambient Mode kan billedpanelet på forskellig vis bruges aktivt, for eksempel til at efterligne dit tapet eller din vægstruktur, alternativt til at vise billeder, tid/vejr m.m. som en aktiv billedramme. Ambient Mode ser virkelig cool ud, men bruger en del mere strøm, end hvis TV’et var helt slukket. Derfor kan funktionen selvfølgelig tændes og slukkes, som du vil.

Auto Game Mode – forrygende gaming på storskærm

Har du spilkonsol eller PC koblet direkte til TV’et via HDMI, sørger Auto Game Mode for at optimere din spiloplevelse. Så kører billedsignalet uden om flere af af TV’ets indbyggede processorer, og du opnår en lynhurtig og glidende respons ligesom på din PC-monitor.

På QN90B får du Samsungs fineste version af Game Mode inklusive HDMI 2.1 funktionerne VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode), HFR (High Frame Rate, 4K/120). Med Game Bar 2 har du også et komplet kontrolpanel dedikeret udelukkende til gaming.

Se verdens bedste film og serier med streaming

Som ejer af QN90B kan du glæde dig over at få adgang til video-streamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du adgang til næsten ubegrænsede mængder af film og TV-serier over nettet, og både lyd og billede er i topkvalitet inklusive et hastigt voksende udvalg af film og serier i ægte 4K/UHD/HDR-kvalitet.

Optage- og pausefunktion via USB – se TV når det passer dig

Med QN90B kan du sætte direkte TV-udsendelser på pause, spole tilbage eller optage dem, hvis du ønsker at se dem på et senere tidspunkt. Det kræver blot, at du investerer i en mobil USB-harddisk, som kan fås for få hundrede kroner og nemt kan gemmes af vejen. Når først den er tilkoblet, kan du i praksis glemme alt om den.

Optage- og pausefunktionen giver dig en utrolig frihed i din TV-hverdag, fordi du ikke længere er slave af at skulle sidde klar i sofaen ved udsendelsens start. Du kan tilmed lynhurtigt programmere ugens optagelser via den elektroniske programguide (EPG).

Som en eksklusiv detalje er QN90B bestykket med dobbelte TV-tunere, så du kan optage én udsendelse, samtidig med at du ser en anden. Vær dog opmærksom på, at TV’et kun har ét CI-slot til kortlæser, så minimum den ene udsendelse er nødt til at være ukrypteret (free-to-air). Du kan dog stadig optage en krypteret TV-udsendelse og samtidig se en Blu-ray/DVD-film via HDMI. Vær også opmærksom på, at du kun kan optage fra de indbyggede digitale TV-tunere. Du kan altså ikke optage fra video-streamingtjenester (f.eks. Netflix) eller fra Blu-ray.

Knivskarp digital billedkvalitet via antenne, kabel-TV og satellit

QN90B har indbyggede DVB-T2, DVB-C og DVB-S2 tunere til knivskarpt og støjfrit digital-TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel-TV og parabol/satellit (Canal Digital). Du behøver derfor ikke en separat tunerboks med tilhørende fjernbetjening for at nyde suveræn digital billedkvalitet.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Full Backlight 4K Neo Quantum QLED med Quantum Matrix Technology og Ultimate UHD Dimming
 • Neo Quantum Processor 4K
 • Eco Smart Control med solceller
 • Mange avancerede gaming funktioner
 • Kan monteres helt ind til væg via Slim Fit vægbeslag (ekstratilbehør)
 • Alle HDMI-indgange er HDMI 2.1 kompatible
 • Meget høj lysstyrke
 • Expert Calibration
 • Pause/optagefunktion med dobbelte TV-tunere
 • Indbygget mikrofon i fjernbetjening til stemmestyring

Begrænsninger

 • Ikke One Connect tilslutningsboks
 • Ikke Infinity One design eller finish i ægte metal
 • Kun 4K/144Hz gaming i 50” og 43” modeller
 • Ikke Dolby Vision
 • Slim Fit vægbeslag er ekstratilbehør

Tilbehør til Samsung QE75QN90B

Tekniske specifikationer

Opløsning4K Ultra HD
Skærmstørrelse75"
Skærmteknologi Neo QLED
HDR-formaterHDR10, HDR10+, HLG, HGiG
Skærmopdatering 100 Hz
Billedprocessor Neo Quantum Processor 4K
Game modeJa
Full / edge backlightFull Backlight

Anmeldelser


4.8
4 anmeldelser
5
3
4
1
3
0
2
0
1
0
Anders
Sverige
9/3/2023
Anders
Sverige
Mikael Orvard
Sverige
7/26/2023

Super billede!!

Mikael Orvard
Sverige
Jens
Danmark
4/24/2023
Jens
Danmark
Øivind
Norge
4/21/2023
Øivind
Norge

Anbefalede produkter

Sonos Arc Soundbar
Sonos Arc
Soundbar
7.490,- / stk
108
Argon Audio FENRIS A5 Kompakt højtaler – Aktive
Argon Audio FENRIS A5
Kompakt højtaler – Aktive
3.699,- / Sæt
41