Gå til indhold
Samsung
Neo QLED-TV

Samsung QE65QN95B

24.990,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

High-end 65” 4K Neo Quantum QLED-TV med Full Backlight, Neural Quantum Processor, 4K/144Hz, eksklusivt design og kun ét kabel til skærmen!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Samsung QE65QN95B – 65” high-end 4K Neo Quantum QLED-TV med eksklusivt design, Neural Quantum Processor, 4K/144Hz gaming og One Connect for kun ét kabel til dit TV

 • Full Backlight 4K Neo Quantum QLED med Quantum Matrix Technology Pro, Neural Quantum Processor 4K og Ultimate UHD Dimming Pro
 • Eksklusivt Infinity One design og Eco Smart Control med solceller
 • Mange avancerede gaming funktioner inkl. 4K/144Hz
 • Separat One Connect tilslutningsboks med kun ét diskret kabel til dit TV inkl. strøm
 • Kan monteres helt ind til væg via Slim Fit vægbeslag (ekstratilbehør)

Samsung QE65QN95B er et 65” high-end 4K Neo Quantum QLED-TV, som giver dig alt det bedste fra Samsung, hvis du ikke er klar til at tage springet til 8K endnu. Blandt lækkerierne finder du Full Backlight antirefleks billedpanel, Neo Quantum Processor 4K og Ultimate UHD Dimming Pro.

Hvis du er gamer, kan du også glæde dig til Motion Xcelerator Turbo Pro, som kan håndtere indgangssignaler helt op til 4K/144Hz. Det giver dig en ydeevne på niveau med en topmoderne dedikeret gaming-monitor.

Den separate One Connect boks samler alle tilslutninger, så du kun behøver et enkelt diskret kabel til skærmen. Via det smarte Slim Fit vægbeslag (ekstratilbehør) kan du montere TV’et helt fladt ind til væggen ligesom et maleri. En designdetalje, som er med til at gøre dette fantastiske TV til prikken over i’et i din boligindretning.

Via eARC kan du overføre ukomprimeret surroundlyd inkl. Dolby Atmos igennem det tilsluttede HDMI-kabel. For eksempel til en fed hjemmebiograf eller en matchende soundbar, som er lavet til at gengive Atmos højdeinformation i lyden. Du kan også stemmestyre TV’et via fjernbetjeningens mikrofon eller en separat smarthøjtaler (Google Assistant / Amazon Alexa). Understøttelse af stemmestyring på dit lokale sprog afhænger af, hvad den enkelte tjeneste tilbyder.

Samsung QE65QN95B fås i Bright Silver finish. Bluetooth-baseret Eco Smart Control med solceller medfølger. Solcellerne virker selv i stuebelysning og sparer både dig og naturen for unødvendige batterier. Traditionel infrarød trykknap-fjernbetjening – for eksempel til supplement – kan købes separat (TM1240A).

OBS: HiFi Klubben anbefaler kraftigt at tilkoble en soundbar, et sæt aktive højtalere eller et separat stereo- eller surroundanlæg, så lyden kan leve op til den flotte billedkvalitet. 

Neo QLED – en endnu bedre TV-oplevelse

Neo QLED er en videreudvikling af LED-teknologien, hvor man har formået at lave lysdioderne, der skaber lyset til billedet, omkring 40 gange mindre. Det giver plads til langt flere LED-pærer på det samme areal, hvilket giver meget bedre kontrol over både de lyse og mørke dele af billedet. Du får bedre sortniveau og kontrast samt langt mindre ”bleeding”.

Den avancerede Neural Quantum Processor 4K QLED-processor analyserer visuelle data og anvender 4K-data genereret af 20 neurale netværk til at forbedre hver eneste synlige detalje i 4K-indhold. Dynamic Tone Mapping med HDR10+ tilpasser farvegengivelsen og kontrastforholdet scene for scene, så du kan opfange selv de fineste nuancer. Processoren opskalerer alt billedmateriale til 4K, så du altid udnytter det fantastiske billedpanel optimalt.

I Samsung QN95B-serien er bagbelysningen udført som Full Backlight, hvor LED-lyskilderne sidder jævnt fordelt bag hele billedpanelet i stedet for langs kanterne som på mange billigere TV. I kombination med den raffinerede Ultimate UHD Dimming Pro funktion giver det et sortniveau, som kommer særdeles tæt på OLED, samtidig med at du får en helt suveræn brillans og lysstyrke.

One Connect for kun ét kabel til dit TV

I QN95B har Samsung valgt at placere alle tilslutninger i en separat boks (One Connect). Her kan du tilslutte alle dine HDMI-billedkilder – for eksempel Blu-ray-afspiller og spilkonsol – samt USB-lagermedier. Den optiske digitale lydudgang sidder også her.

Fra boksen behøver du bare at trække det medfølgende dedikerede kabel for at overføre både signaler og strøm videre til TV’et. Det er virkelig noget der pynter i stuen, hvis du har TV’et hængende på væggen. Bruger du den medfølgende bordstander, kan du få en helt skjult kabelføring. Selve boksen kan placeres ude af syne, for eksempel i et TV-møbel eller et skab. Du kan også på elegant vis montere boksen diskret på bordstanderens bagside. Kabel i 0,3 og 2,5 meters længde medfølger, 5 meter fås som ekstratilbehør.

Ambient Mode – gør dit TV til en aktiv billedramme

Ambient Mode er en smart funktion til dig, der ikke er vild med at se på en stor sort firkant, når dit TV er slukket. Med Ambient Mode kan billedpanelet på forskellig vis bruges aktivt, for eksempel til at efterligne dit tapet eller din vægstruktur, alternativt til at vise billeder, tid/vejr m.m. som en aktiv billedramme. Ambient Mode ser virkelig cool ud, men bruger en del mere strøm, end hvis TV’et var helt slukket. Derfor kan funktionen selvfølgelig tændes og slukkes, som du vil.

Auto Game Mode – forrygende gaming på storskærm

Har du spilkonsol eller PC koblet direkte til TV’et via HDMI, sørger Auto Game Mode for at optimere din spiloplevelse. Så kører billedsignalet uden om flere af af TV’ets indbyggede processorer, og du opnår en lynhurtig og glidende respons ligesom på din PC-monitor.

På QN95B får du Samsungs fineste version af Game Mode inklusive HDMI 2.1 funktionerne VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode), HFR (High Frame Rate, 4K/120). Med Game Bar 2 har du også et komplet kontrolpanel dedikeret udelukkende til gaming.

Se verdens bedste film og serier med streaming

Som ejer af QN95B kan du glæde dig over at få adgang til video-streamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du adgang til næsten ubegrænsede mængder af film og TV-serier over nettet, og både lyd og billede er i topkvalitet inklusive et hastigt voksende udvalg af film og serier i ægte 4K/UHD/HDR-kvalitet.

Optage- og pausefunktion via USB – se TV når det passer dig

Med QN95B kan du sætte direkte TV-udsendelser på pause, spole tilbage eller optage dem, hvis du ønsker at se dem på et senere tidspunkt. Det kræver blot, at du investerer i en mobil USB-harddisk, som kan fås for få hundrede kroner og nemt kan gemmes af vejen. Når først den er tilkoblet, kan du i praksis glemme alt om den.

Optage- og pausefunktionen giver dig en utrolig frihed i din TV-hverdag, fordi du ikke længere er slave af at skulle sidde klar i sofaen ved udsendelsens start. Du kan tilmed lynhurtigt programmere ugens optagelser via den elektroniske programguide (EPG).

Som en eksklusiv detalje er QN95B bestykket med dobbelte TV-tunere, så du kan optage én udsendelse, samtidig med at du ser en anden. Vær dog opmærksom på, at TV’et kun har ét CI-slot til kortlæser, så minimum den ene udsendelse er nødt til at være ukrypteret (free-to-air). Du kan dog stadig optage en krypteret TV-udsendelse og samtidig se en Blu-ray/DVD-film via HDMI. Vær også opmærksom på, at du kun kan optage fra de indbyggede digitale TV-tunere. Du kan altså ikke optage fra video-streamingtjenester (f.eks. Netflix) eller fra Blu-ray.

Knivskarp digital billedkvalitet via antenne, kabel-TV og satellit

QN95B har indbyggede DVB-T2, DVB-C og DVB-S2 tunere til knivskarpt og støjfrit digital-TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel-TV og parabol/satellit (Canal Digital). Du behøver derfor ikke en separat tunerboks med tilhørende fjernbetjening for at nyde suveræn digital billedkvalitet.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Full Backlight 4K Neo Quantum QLED med Quantum Matrix Technology Pro og Ultimate UHD Dimming Pro
 • Neural Quantum Processor 4K
 • Infinity One design og Eco Smart Control med solceller
 • Separat One Connect tilslutningsboks med kun ét diskret kabel til dit TV inkl. strøm
 • Mange avancerede gaming funktioner inkl. 4K/144Hz
 • Kan monteres helt ind til væg via Slim Fit vægbeslag (ekstratilbehør)
 • Meget høj lysstyrke
 • Alle HDMI-indgange er HDMI 2.1 kompatible
 • Expert Calibration
 • Pause/optagefunktion med dobbelte TV-tunere
 • Indbygget mikrofon i fjernbetjening til stemmestyring

Begrænsninger

 • Ikke finish i ægte metal
 • Ikke Dolby Vision
 • Slim Fit vægbeslag er ekstratilbehør

Reviews

Tilbehør til Samsung QE65QN95B

Tekniske specifikationer

Opløsning4K Ultra HD
Skærmteknologi Neo QLED
HDR-formaterHDR10, HDR10+, HGiG
Skærmopdatering 100 Hz
Billedprocessor Neural Quantum Processor 4K
Game modeNej
Full / edge backlightFull Backlight

Anbefalede produkter