Gå til indhold
Samsung
QLED-TV

Samsung QE50Q60T

3.799,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

50” 4K/UHD QLED-TV med Ambient Mode, stemmestyring, AirPlay 2 og pause/optagefunktion via USB. Alt hvad du behøver til en lækker TV-oplevelse.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Samsung QE50Q60T – 50” 4K/UHD QLED-TV med Edge-LED, lækkert design, stemmestyring, AirPlay 2, eARC og USB-optagefunktion

  • Edge-LED 4K/UHD QLED med Supreme UHD Dimming
  • Bluetooth Smart Control
  • Stemmestyring med indbygget mikrofon (Google Assistant / Amazon Alexa)
  • eARC til nem overførsel af højopløst HD-lyd inkl. Dolby Atmos fra TV til soundbar eller anlæg
  • USB pause/optagefunktion
QE50Q60T er et prisvenligt 50” 4K QLED-TV med Edge-LED billedpanel, Supreme UHD Dimming, stemmestyring, AirPlay 2, Ambient Mode, elegant design og Bluetooth smart-fjernbetjening. Her får du alt det nødvendige til en lækker TV-oplevelse.

Større lydoplevelser med eARC
Blandt årets nyheder i QE50Q60T finder du eARC, så du igennem det tilsluttede HDMI-kabel kan overføre ukomprimeret surroundlyd inkl. Dolby Atmos til dit anlæg eller en matchende soundbar. Du får også mulighed for at stemmestyre TV’et via den indbyggede mikrofon i fjernbetjeningen (Google Assistant / Amazon Alexa).

QE50Q60T fås i sort finish (Black). Bluetooth-baseret Smart Control medfølger. Traditionel infrarød trykknap-fjernbetjening – for eksempel til supplement – kan købes separat (TM1240A).

OBS: De indbyggede stereohøjtalere er som følge af det ultraslanke design blevet meget små, men kan dog klare basale daglige formål som nyhedsudsendelser og lignende. HiFi Klubben anbefaler kraftigt at tilkoble en soundbar, et sæt aktive højtalere eller et separat stereo- eller surroundanlæg, så lyden kan leve op til den flotte billedkvalitet.
Ambient Mode – gør dit TV til en aktiv billedramme
Ambient Mode er en smart funktion til dig, der ikke er vild med at se på en stor sort firkant, når dit TV er slukket. Med Ambient Mode kan billedpanelet på forskellig vis bruges aktivt, for eksempel til at efterligne dit tapet eller din vægstruktur, alternativt til at vise billeder, tid/vejr m.m. som en aktiv billedramme. Ambient Mode ser virkelig cool ud, men bruger en del mere strøm, end hvis TV’et var helt slukket. Derfor kan funktionen selvfølgelig tændes og slukkes, som du vil.

QLED – Samsungs bud på verdens bedste TV-teknologi
I et Samsung QLED-TV er LED-krystallernes funktion forfinet til et utroligt højt niveau. Lysstyrken og dynamikken i et QLED-panel er intet mindre end spektakulær. Når du samtidig får både sortniveau og betragtningsvinkel på et niveau, der er særdeles tæt på OLED, begynder du at forstå, hvorfor Samsung ikke uden videre overgiver sig til OLED som fremtidens TV-teknologi.

HDR – tættere på virkeligheden end nogensinde
HDR (High Dynamic Range) er billedstandarden, som forløser hele potentialet i dit UHD-TV. Ægte HDR-materiale – dvs. HDR hele vejen fra originaloptagelse til gengivelsen på din TV-skærm – giver dig et langt mere virkelighedstro billede, som kan gengive scener med kraftige højlys og dybe skygger samtidig, vel at mærke med fuld detaljerigdom, brillans og kontrast overalt i billedet.

HDR giver dig ikke højere opløsning (flere pixels) i forhold til UHD/4K, men det løfter din oplevelse og dit TV op på et helt nyt niveau. UHD Blu-ray film med HDR er forlængst på markedet, og streamingtjenester som f.eks. Netflix og Amazon kan også tilbyde UHD-titler med HDR. Glæd dig til at opleve, hvor godt dit UHD-TV i virkeligheden er!

Game Mode – gaming på storskærm
Har du spilkonsol eller PC koblet direkte til TV’et via HDMI, kan du optimere din spiloplevelse yderligere ved at vælge Game Mode i menuen. Så kører billedsignalet uden om flere af af TV’ets indbyggede processorer, og du opnår en lynhurtig respons ligesom på din PC-monitor. Denne indstilling kan du lave én gang for alle på den aktuelle indgang.

Se verdens bedste film og serier med streaming
Som ejer af QE50Q60T kan du glæde dig over at få adgang til video-streamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du adgang til næsten ubegrænsede mængder af film og TV-serier over nettet, og både lyd og billede er i topkvalitet. En god bredbåndsforbindelse giver dig allerede nu adgang til at streame et hastigt voksende udvalg af film og serier i ægte 4K/UHD/HDR-kvalitet.

Optage- og pausefunktion via USB – se TV når det passer dig
Med QE50Q60T kan du sætte direkte TV-udsendelser på pause, spole tilbage eller optage dem, hvis du ønsker at se dem på et senere tidspunkt. Det kræver blot, at du investerer i en mobil USB-harddisk, som kan fås for få hundrede kroner og nemt kan gemmes af vejen. Når først den er tilkoblet, kan du i praksis glemme alt om den.

Optage- og pausefunktionen giver dig en utrolig frihed i din TV-hverdag, fordi du ikke længere er slave af at skulle sidde klar i sofaen ved udsendelsens start. Du kan tilmed lynhurtigt programmere ugens optagelser via den elektroniske programguide (EPG).

Knivskarp digital billedkvalitet via antenne, kabel-TV og satellit
QE50Q60T har indbyggede DVB-T2, DVB-C og DVB-S2 tunere til knivskarpt og støjfrit digital-TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel-TV og parabol/satellit (Canal Digital). Du behøver derfor ikke en separat tunerboks med tilhørende fjernbetjening for at nyde suveræn digital billedkvalitet.

Tilbehør til Samsung QE50Q60T

Tekniske specifikationer

Game modeJa
Full / edge backlightEdge Backlight

Anbefalede produkter