Gå til indhold
Samsung
Soundbar

Samsung HW-S67T

1.990,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Få langt bedre lyd end med TV’ets egne højtalere. Prisvenlig soundbar med auto tænd/sluk og Bluetooth til trådløs musik fra din smartphone.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Samsung HW-S67T – nem, elegant og økonomisk vej til god TV-lyd

HW-S67T er en velspillende og prisvenlig soundbar-højtaler, som giver dig langt bedre lyd end TV’ets egne højtalere samt alle de funktioner, du har brug for i dagligdagen.

Samsung HW-S67T er udstyret med 2 sidehøjtalere, som fylder rummet med dynamisk lyd. På denne måde kan du høre alle de små nuancer i musik og film.

HW-S67T er beklædt med tekstil fra Kvadrat, som giver soundbaren et tidløst design og passer ind i alle stuer.

Høj brugervenlighed og trådløs musik via Bluetooth 

HW-S67T starter automatisk op, når du tænder for en af de tilsluttede lydkilder. Hedder dit TV Samsung, kan du i langt de fleste tilfælde styre lydstyrken på højtaleren direkte fra TV-fjernbetjeningen, og med auto-tænd/sluk kører det helt af sig selv. Du skal ikke spekulere på andet end at nyde din gode TV-lyd i dagligdagen. Når du ikke ser fjernsyn, kan du bruge HW-S67T til at spille musik på, for eksempel trådløst fra din smartphone via Bluetooth. Funktionen Music Mode afbalancerer den avancerede lydteknologi med kreativt input fra producenter og kunstnere, så du nemt kan tilslutte mobilen til din soundbar, som detekterer og tilpasser lyden for at bevare kvaliteten.

Samsungs HW-S67T anvender Wi-Fi, som gør det nemt at tilslutte til andre enheder. Nyd musik fra din mobil eller PC i en krystalklar lydkvalitet – helt trådløst.

Tilbehør til Samsung HW-S67T

Tekniske specifikationer

Subwoofer medfølgerNej

Anbefalede produkter