Gå til indhold
RHA
Høretelefoner

RHA MA750i

799,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Superlækker in-ear-hovedtelefon med fremragende lydpræstationer, iOS-kontrol og støjdæmpende design. 9 par komfortable ørepropper medfølger.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

RHA MA750i – superlækker in-ear-hovedtelefon med optimal tilpasning og komfort

  • Fremragende lydkvalitet
  • Superlækkert design i rustfrit stål
  • Ørepropper i støjdæmpende design
  • iOS-kontrol på kablet
  • 9 par medfølgende ørepropper for optimal tilpasning og komfort
MA750i er en superlækker in-ear hovedtelefon, der leverer fremragende lydpræstationer. Ørepropperne er i støjdæmpende design, den bundsolide konstruktion er i rustfrit stål, og de 9 par medfølgende ørepropper sikrer stribevis af komfortable lyttetimer. Du kan desuden styre din iOS-enhed direkte fra kablet.

MA750i producerer en fremragende lydkvalitet. RHA har tunet lyden, så du undgår den overdrevne bas, der nogle gange er at finde i in-ear-hovedtelefoner, mens avanceret teknologi sørger for klar og naturtro diskant og mellemtone.

RHA MA750i fås i sølv finish. Bæreetui og ørepropper i forskellige størrelser og materialer medfølger.

RHA MA750i – superlækker hovedtelefon med optimal tilpasning og komfort
MA750i er designet med støjdæmpende ørepropper, der sættes fast i øret på en lidt uvant facon. Selve hovedtelefonen føres først om bag øret og derefter ned i selve øregangen. Den lidt anderledes placering betyder til gengæld, at når først MA750i er sat i øret, så sidder den rigtigt godt fast, og du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt de to ørepropper skulle falde ud, hvis du for eksempel drejer hovedet eller rykker i kablet.

Skabt til iOS-enheder
MA750i har iOS-kontrol monteret direkte på kablet. Dermed kan du styre musikken uden at skulle ned og rode i lommerne. Via den indbyggede mikrofon i fjernbetjeningen kan hovedtelefonerne også fungere som headset til iPhone, så du kan modtage opkald og føre samtaler med et enkelt tryk på en knap.

RHA – Sound. Engineered.
RHA er en forholdsvis ny producent, når det kommer til hovedtelefoner. Det er til gengæld gået gevaldigt hurtigt for det britiske firma, der blev stiftet af de to lydentusiaster Andrew Reid og Lewis Heath med baggrunde som henholdsvis ingeniør og kunstner. De to satte sig for at lave hovedtelefoner, der først og fremmest skulle lyde fantastisk, dernæst se fantastiske ud.

Med deres konstante innovation og nye, avancerede teknologi tog RHA anmelderne med storm og understregede firmaets nye rolle som en af markedets mest velrespekterede spillere.

Lyden skal i første række
RHA insisterer på at sætte lyden i første række. Alt fra valget af materialer til måden, de prioriterer at bruge deres penge på, understøtter det samme overliggende mål – at lave hovedtelefoner, der lyder fantastisk.

Du kommer ikke til at se RHA smide millioner efter verdenskendte popstjerner og atleter, så de "tilfældigvis" kan bære dem, når kameraet panorerer i deres retning. Til gengæld kan du være sikker på, at pengene bliver brugt på at give dig den bedst mulige lydkvalitet for dine penge.

Tilbehør til RHA MA750i

Tekniske specifikationer

Frekvensområde16-40.000 Hz
Følsomhed100 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruktionÅben
Impedans passiv16 ohm
BluetoothNej