Gå til indhold
RHA
Høretelefoner

RHA MA650i Lightning

499,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Lækre in-ear-høretelefoner med flot lyd, direkte tilslutning til Apple Lightning-port og kontrol/mikrofon til musik, opkald og stemmestyring.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

RHA MA650i Lightning – velbyggede in-ear-høretelefoner med Apple Lightning kabel, iOS-kontrol og flot lyd

  • Apple Lightning tilslutning med indbygget D/A-konverter
  • Imponerende klar lydkvalitet
  • Lækkert design med finish i aluminium
  • iOS-kontrol med mikrofon til opkald og stemmestyring på kabel
  • 7 par medfølgende ørepropper for optimal tilpasning og komfort
MA650i Lightning er lækkert byggede in-ear høretelefoner, der leverer en imponerende klar og naturtro lydkvalitet, som langt overgår de ørepropper, der følger med din iPhone eller iPad. Hvis du foretrækker høretelefoner med kabel – for eksempel for at slippe for at lade op i tide og utide – får du rigtig meget god lyd for små penge her.

Du skal heller ikke spekulere på klodsede Lightning-adaptere. Den indbyggede D/A-konverter gør det nemlig muligt at tilslutte høretelefonerne direkte til Lightning-porten, præcis som med gamle dages minijack. Forskellen er bare, at du nu får ægte digital lyd i øret, og det lyder meget bedre.

Masser af lækre finesser
Der er indbygget mikrofon og iOS-kontrol på kablet (volumen, start/stop, næste/forrige). Via kontrollen kan du også bruge høretelefonerne til telefonopkald og stemmestyring via Siri og Google Assistant. Så kan du styre både opkald, musikvalg m.m. med hænderne frie.

Ørepropperne har flot og solid finish i aluminium, kablet er designet til at minimere sammenfiltring og støj, og med 7 par medfølgende ørepropper inkl. et sæt i Comply-skum kan du garanteret finde en størrelse, der giver dig stribevis af komfortable lyttetimer.

RHA MA650i Lightning fås i sølv aluminium finish. Bæreetui og ørepropper i forskellige størrelser og materialer medfølger.

RHA – Sound. Engineered.
RHA er en forholdsvis ny producent, når det kommer til hovedtelefoner. Det er til gengæld gået gevaldigt hurtigt for det britiske firma, der blev stiftet af de to lydentusiaster Andrew Reid og Lewis Heath med baggrunde som henholdsvis ingeniør og kunstner. De to satte sig for at lave hovedtelefoner, der først og fremmest skulle lyde fantastisk, dernæst se fantastiske ud.

Med deres konstante innovation og nye, avancerede teknologi tog RHA anmelderne med storm og understregede firmaets nye rolle som en af markedets mest velrespekterede spillere.

Lyden skal i første række
RHA insisterer på at sætte lyden i første række. Alt fra valget af materialer til måden, de prioriterer at bruge deres penge på, understøtter det samme overliggende mål – at lave hovedtelefoner, der lyder fantastisk.

Du kommer ikke til at se RHA smide millioner efter verdenskendte popstjerner og atleter, så de “tilfældigvis” kan bære dem, når kameraet panorerer i deres retning. Til gengæld kan du være sikker på, at pengene bliver brugt på at give dig den bedst mulige lydkvalitet for dine penge.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

  • Direkte kabeltilslutning af iPhone/iPad via Lightning-port
  • Flot finish i aluminium
  • Kabel lavet til minimal sammenfiltring
  • Kontrol/mikrofon på kabel til opkald, stemmestyring m.m.

Begrænsninger

  • Kan kun bruges til Apple iOS produkter

Tilbehør til RHA MA650i Lightning

Tekniske specifikationer

Frekvensområde16-20.000 Hz
Følsomhed16 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruktionÅben
Impedans passiv16 ohm
BluetoothNej