Gå til indhold
Pro-Ject
Pladespiller

Pro-Ject Debut RecordMaster II

3.495,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Spil dine plader i rigtig hi-fi kvalitet på ethvert anlæg, eller overspil musikken til computeren via USB. Køreklar med Ortofon OM5e pickup.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Pro-Ject Debut RecordMaster II – gør dine yndlingsplader digitale eller lyt til vinyl i høj kvalitet på ethvert anlæg

 • Indbygget RIAA pickup-forstærker for direkte tilslutning til ethvert anlæg
 • Kan overspille til computer fra plader via USB
 • Elektronisk hastighedsvælger 33/45 omdr/min (manuel til 78)
 • Køreklar med støvlåg og fabriksmonteret Ortofon OM5e pickup
 • Flere flotte farver

Pro-Ject Debut RecordMaster II er en unik hi-fi pladespiller, som kan det hele. Med den indbyggede RIAA-forstærker kan du tilslutte pladespilleren direkte til alle anlæg, også selvom de ikke har en dedikeret pladespiller-indgang. Du får også indbygget A/D-konverter med USB-udgang til PC eller Mac. Så kan du optage dine yndlingsplader, gemme dem på computeren og kopiere dem videre over på din telefon eller tablet og tage musikken med dig overalt.

I modsætning til mange tilsvarende produkter er Debut RecordMaster II et rigtigt hi-fi-produkt, som både kan afspille og overspille dine yndlingsplader i høj kvalitet. Her skal du ikke gå på kompromis med lyden, bare fordi du gerne vil have nemmere adgang til din yndlingsmusik. Hvis du har en samling af gamle 78-plader, kan du også afspille dem og overspille dem til computeren. Du skal blot købe en separat nåleindsats beregnet til 78-plader, som du kan udskifte på et øjeblik.

Køreklar med det samme

Der medfølger en velspillende Ortofon OM5e MM-pickup, som er monteret og køreklar fra fabrikken. Når nålen bliver slidt, kan du købe en ny nåleindsats separat, så du sparer både penge og besvær. Du kan også vælge at opgradere med en bedre nåleindsats fra Ortofons OM-serie, eller måske en helt anden pickup efter dit eget valg.

Debut RecordMaster II fås med højglanslakeret finish i sort, hvid og rød samt ægte valnød finer. Støvlåg, filtmåtte og fabriksmonteret pickup medfølger.

GRATIS MONTERING: Hvis du køber en ny pickup i HiFi Klubben, monterer vi den gratis på din pladespiller. Vi kan også levere en række andre produkter fra Pro-Ject ud over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butik for nærmere information.

Seriøs kvalitet overalt

Debut RecordMaster II er en kvalitetspladespiller med tekniske løsninger på seriøst niveau. Tonearmen er elegant udført ud i ét i aluminium, og du får også en smart elektronisk ’Speed Box’ hastighedsvælger på undersiden, så du ikke er nødt til at løfte pladetallerkenen og flytte remmen manuelt, bare fordi du har lyst til at spille en single. For afspilning af 78-plader skal du dog stadig lige flytte remmen på drevet for at få pladetallerkenen op i den ekstra høje hastighed, men det er hurtigt gjort.

Det superpræcise motordrev er effektivt afkoblet fra plinten med et raffineret TPE-gummiophæng, så vibrationer ikke forringer lyden. Kabeltilslutningen foregår via forgyldte RCA-bøsninger, så du har mulighed for at opgradere det medfølgende signalkabel til en bedre type, for eksempel fra AudioQuest.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Indbygget RIAA pickup-forstærker for direkte tilslutning til ethvert anlæg (kan frakobles)
 • Kan overspille plader til computer via USB (indbygget A/D-konverter)
 • Eksklusiv finish i højglans lak eller ægte træfinér
 • Køreklar med fabriksmonteret Ortofon OM5e pickup
 • Elektronisk omskiftning 33/45 omdr/min (78 manuel)
 • Støvlåg medfølger
 • Udskiftningsnål til medfølgende pickup kan købes separat (inkl. 78 rpm specialnål)

Begrænsninger

 • Ingen start/stop automatik
 • Alternativer uden RIAA/USB-funktion kan give bedre lyd og materialekvalitet
 • Medfølgende RCA-kabel kun i basal kvalitet

Tilbehør til Pro-Ject Debut RecordMaster II

Tekniske specifikationer

AutomatikNej
Drev typeRemdrift
Hastighed33, 45, 78
Pickup typeMoving Magnet
PickupOrtofon OM5e
RIAA-forstærkerJa
Effektiv tonearmslængde8,6"
Effektiv armmasse6 g
Pladetallerken vægt (kg)1,3 kg
Støvlåg medfølgerJa

Anbefalede produkter