Gå til indhold
Videoprojektor

Optoma HD35UST

11.990,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Unik projektor, som giver dig billeder helt op til 100”, selvom du stiller den på en hylde tæt ved væggen. Mulighederne er uendelige!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Optoma HD35UST – DLP-projektor med store billeder på ultrakort afstand og masser af nye muligheder

HD35UST er en unik Full-HD DLP-projektor til dig, der elsker kæmpestore billeder, men ikke har lyst til at indrette hele din stue til en en hjemmebiograf med kabler og installationer. Med sin ultravidvinkel-optik kan HD35UST nemlig give billeder i 80-100” størrelse, selvom den står placeret på en hylde lige op ad væggen.

Du behøver ikke loftbeslag og lange kabler, og lysstyrken er stor nok til, at du i en hurtig vending kan bruge projektoren, også selvom din stue ikke er 100 procent mørklagt (selvom dette stadig er det optimale). Dette gør den til et elegant og meget spændende supplement til dit TV. Du kan for eksempel bruge TV’et til alle de dagligdags gøremål, og så starte projektoren op til de store oplevelser som film, sport, koncerter og TV-shows.

Utallige muligheder til film, spil og TV
Med en HD-spilkonsol ved siden af (f.eks. Xbox eller PS4) kan du game i det helt store format, og det gør en enorm forskel for din oplevelse. Du kan også streame Netflix eller afspille Blu-ray film herfra. TV-udsendelserne får du fra en TV-boks, via streaming (f.eks. Apple TV, Chromecast) eller fra en Blu-ray-optager med indbygget TV-tuner. Med Apple TV eller Chromecast kan du endda streame video og fotos direkte fra din smartphone eller tablet – trådløst! Og det er bare nogle af mulighederne.

Det sidste er lyden, og her har du også frit valg på alle hylder. Det allerbedste er selvfølgelig en ægte surroundløsning, men du kan også komme langt med et par aktive stereohøjtalere eller en god soundbar-højtaler. Så er du virkelig gearet til en billed- og lydoplevelse, som giver dit TV baghjul. HD35UST er i øvrigt udstyret med en indbygget højtaler, men den er kun beregnet som nødløsning, for eksempel hvis du har projektoren med ud af huset.

Optoma HD35UST fås i hvid finish. 3D-briller og evt. loftbeslag købes separat.

HD35UST – en helt unik projektor
HD35UST er et specialprodukt, som giver unikke muligheder for brug og placering. Det betyder dog også, at der er nogle specielle ting, du skal være opmærksom på. For eksempel er lysspredningen ikke helt så jævn som med en traditionel projektor. Det betyder i praksis, at billedet bliver en lille smule mørkere ud mod hjørnerne af billedet. I langt de fleste tilfælde er dette uden betydning, men hvis et helt ensartet billede er meget vigtigt for dig, bør du muligvis overveje en traditionel projektor.

På grund af den tætte placering ind mod væggen rammer lyset også overfladen i en meget spids vinkel. I nogle tilfælde kan dette give farvefejl, især hvis væggen ikke er helt glat. Hvis du ikke har mulighed for at gøre væggen helt jævn og hvid, er et godt rullelærred absolut værd at tænke med ind i budgettet. Så får du til gengæld al den billedkvalitet, som kan vrides ud af HD35UST.

Hvis du af indretningsmæssige grunde ikke ønsker en traditionel projektor hængende midt i loftet, er det også muligt at montere HD35UST i loftet tæt på væggen. Her skal du dog bruge et beslag, som købes separat. Vær opmærksom på, at HD35UST hverken har zoom eller billedforskydning. Det er derfor særdeles vigtigt, at både monteringssted og beslag passer præcist til de aktuelle forhold i din stue. Spørg i butikken – så hjælper vi dig.

Lampegaranti i HiFi Klubben
Projektorpærer er inkluderet i HiFi Klubbens standardgaranti såvel som den forlængede medlemsgaranti. Garantien gælder dog kun op til den estimerede levetid i timer ifølge producentens egne specifikationer.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Giver billede helt op til 100” ved placering tæt på væg
 • Behøver ikke permanent installation
 • Mange tilslutningsmuligheder
 • Kun 26 dB støjniveau i Eco Mode
 • Elegant og relativt kompakt design
 • Indbygget højtaler
 • Lang lampelevetid (op til 6500 timer i Eco Mode)
 • Kan også monteres i loft (beslag købes separat)

Begrænsninger

 • Traditionelle projektorer har mere jævn lysfordeling
 • Skal have en meget jævn overflade for at give optimalt billede
 • Ikke zoom eller Lens Shift

Tilbehør til Optoma HD35UST

Forest
AudioQuest Forest
HDMI-kabel
3.399,- / Stk

Tekniske specifikationer

Opløsning - ProjektorFull HD

Anbefalede produkter