HiFi Klubben

Gå til indhold

Vm acoustics S1 Hylde

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Vm acoustics S1 Hylde

S1,5 er en elegant hi-fi hylde, der let lader dig placere din forstærker eller pladespiller på væggen. Hylden er af hærdet glas og de elegante beslag af stål. Her er styrke kombineret med elegant design. 45 cm bred, 40 cm dyb og kan bære 40 kilo.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påmindelse når varen er på lager
Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights

Beslaget har aflange monteringshuller for at lette en vandret montering. Der medfølger alle nødvendige skruer, dybler etc. til monteringen.

Obs: Hvis din væg er af porøst materiale - f.eks. gips - og du samtidig har et meget tungt anlæg, bør du bruge specielt egnede skruer og rawlplugs til monteringen. Disse kan fås i ethvert byggemarked.

Men husk, at der altid er grænser for, hvad f.eks. en gipsvæg kan holde til. Seriøst hi-fi kræver en solid væg, hvis det skal placeres på en hylde.

Tekniske specifikationer

  • Finish: Sort pulverlakeret stål og røgfarvet hærdet glas. Eller silver pulverlakeret stål og sandblæst hærdet glas.
  • Mål: Bredde: 45 cm. Dybde 40 cm. Højde: 10 cm.

Book en personlig demonstration

I HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her