HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Gratis medlemsfordele i Hi-Fi Klubbens Kundeklub

Et medlemskab i HiFi Klubbens Kundeklub er helt gratis. Og hvis du siger ja til at modtage vores elektroniske nyhedsbrev, giver vi dig til gengæld 1 års ekstra garanti plus en masse andre fordele. Du kan selvfølgelig når som helst opsige dit medlemskab.

Udvidet produktgaranti

Som medlem får du hele 1 års ekstra garanti på alle produkter købt hos os – ud over de 2 års ægte garanti, vi i forvejen giver dig, når du handler i HiFi Klubben. 

Prisfald?

Hvis du har handlet i HiFi Klubben, og vi efterfølgende inden for 1 måned generelt nedsætter prisen  på det købte produkt, får du prisforskellen refunderet i form af et tilgodebevis til HiFi Klubben. 

Du skal bare henvende dig i den butik, hvor du handlede. På TV og projektorer kan vi dog ikke beskytte dig mod et prisfald. Disse varer falder konstant i pris på grund af den tekniske udvikling, og her vil du altid opleve, at varen inden for kort tid kan købes billigere – uanset hvor du har handlet. 

Produkter til medlemspris

Med jævne mellemrum får du specielt fordelagtige medlemstilbud på udvalgte produkter. Som medlem af Kundeklubben kan du spare penge – kort og godt!

Tilbud fra vores samarbejdspartnere

I samarbejde med eksterne leverandører tilbyder vi vores medlemmer forskellige fordele. Det kan være rabat på udvalgte koncerter, specialtilbud på HiFi magasiner, dvd-udlejning eller andet. Disse tilbud er eksklusivt for Kundeklubbens medlemmer.

Konkurrencer

Vi afholder jævnligt spændende konkurrencer, hvor du kan vinde flotte præmier. Som medlem får du altid besked om alle vores konkurrencer, og deltagelsen er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende.

Medlemsarrangementer

Vil du opleve det nyeste eller det vildeste HiFi grej sammen med andre entusiaster? Eller møde nogle af de spændende mennesker, som har designet vores produkter? Eller have et gratis fladskærms-kursus? HiFi Klubbens medlemsarrangementer er virkelig værd at sætte kryds i kalenderen for – og du får automatisk invitationer pr. mail eller SMS (hvis mobilnummeret er oplyst i din profil) fra din egen lokale butik.

Job i HiFi Klubben?

Som medlem kan du af og til blive informeret om ledige stillinger i HiFi Klubben. Mange af de mest kvalificerede ansøgere findes blandt vores gode kunder. Derfor er det oplagt at informere vores medlemmer, når vi skal have nye glade kolleger.

Vi arbejder konstant på at forbedre Kundeklubben for vores medlemmer. Har du gode ideer eller specielle ønsker, er du meget velkommen til at skrive til os.[email protected].

Registrer dig i HiFi Klubbens Kundeklub gratis

Databeskyttelse