HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Burn in – Trade in Indbytningsrabat på QLED

Spar 20%

Samsung giver 10 års garanti mod fastbrændingsskader, så kunden altid kan føle sig tryg ved sit køb. Nu vil vi give alle kunder, som er kommet ud for fastbrænding, chancen for at bytte sig til et nyt QLED – og dermed slippe helt for fastbrænding.

Vi tilbyder derfor en indbytningsrabat. For at få rabatten skal kunden tage et billede af sit fastbrændingsbeskadigede TV og uploade billedet på samsung.com eller forhandlerens hjemmeside. Derefter sender vi en mail med en personlig rabatkode inden for en time den næste arbejdsdag.

Sådan gør du:

1. Tag et billede af dit fastbrændingsbeskadigede TV

2. Upload billedet på samsung.com, og udfyld dine
personlige oplysninger.

3. Inden for en time får du din personlige rabatkode
tilsendt pr. mail (almindelige hverdage)

Tilmeld dig her


Kampagneprodukter:* Tilbuddet gælder 1. maj - 30. juni 2019 og kan ikke kombineres. Alle fastbrændingsbeskadigede TV-apparater, som er købt i Norden, godkendes til indbytningsrabatten. Når du har uploadet billedet af dit fastbrændingsbeskadigede TV, skal vi se og godkende det – derefter får du din personlige rabatkode tilsendt pr. mail inden for en time på almindelige hverdage (ikke weekend og helligdage). Indbytningsrabatten gælder udvalgte QLED-modeller: QE49Q70RATXXC, QE55Q70RATXXC, QE65Q70RATXXC, QE75Q70RATXXC, QE82Q70RATXXC, QE55Q90RATXXC, QE65Q90RATXXC, QE75Q90RATXXC.