Gå til indhold
Jabra
Trådløst headset

Jabra Elite 85H

1.890,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Bluetooth-høretelefoner med smart Noise Cancelling, komfortabelt design og imponerende 36 timers batteri, som giver timevis af god lyd.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Jabra Elite 85h – Bluetooth-høretelefoner med 36 timers batteri, flot lyd og smart Noise Cancelling

Jabra Elite 85h er over-ear Bluetooth-høretelefoner med et komfortabelt design og flot og detaljeret lyd. Batterilevetiden er op til imponerende 36 timer med Bluetooth og Noise Cancelling aktiveret (ANC), og når en hurtigopladning på 15 minutter giver op til 5 timers spilletid, så løber du reelt aldrig tør for strøm.

Smart Noise Cancelling

Elite 85h har smart Noise Cancelling, der tilpasser sig dit lydmiljø. Pendler du med tog, analyserer den lyden, når du stiger på og filtrerer støjen væk. Når du ankommer til kontoret, genkender høretelefonerne igen de nye omgivelser og ændrer automatisk ANC indstillingerne, så de passer til det nye lydmiljø.

Får du brug for at høre, hvad der foregår omkring dig, aktiverer du HearThrough med et enkelt tryk på ørekoppen. Så kan du følge med i samtaler på kontoret eller udkald til toget på perronen. 

Elite 85h er ikke kun god til at skabe ro. Den leverer også god lyd med virkelig flot detaljering både til musik og opkald. Der er stofbetræk på ørekopperne og hovedbøjlen og ørepuderne er lavet i et komfortabelt materiale, der ikke trætter ørerne ved selv mange timers brug.

Elite 85h fås i sort, Gold Beige og Navy Blue finish.


Krystalklare opkald og nem stemmestyring

Elite 85h har en fremragende opkaldskvalitet. Du går klart igennem, selvom der er meget vind eller baggrundsstøj. Dette skyldes blandt andet, at de 8 indbyggede mikrofoner konstant filtrerer baggrundsstøj.

På Elite 85h kan du med et enkelt klik på ørekoppen bruge stemmekommandoer til at lave aftaler, læse dine beskeder højt eller finde vej. Ligegyldigt om du anvender Amazon Alexa, Siri eller Google Assistant.

Nem kontrol via app og Bluetooth

I Jabra Sound+ appen kan du vælge din stemmeassistent og justere, hvor meget baggrundsstøj, der skal blokeres. Du kan også fintune høretelefonernes equalizerindstillinger, se dit batteriforbrug og meget mere.

Elite 85h kan kobles til to Bluetooth-enheder samtidig, så du lynhurtigt kan skifte fra det ene apparat til det andet, for eksempel hvis telefonen ringer, mens du er i gang med at se film på din tablet. Du kan holde parringen med op til otte enheder i alt, og det kan være rigtig bekvemt, hvis I er flere, der bruger høretelefonerne.

Når du fjerner Elite 85h fra hovedet, bliver musikken automatisk sat på pause. Tager du dem på igen, kan du med det samme foretage opkald og musikken genoptager, der hvor du stoppede. Drejer du ørekopperne 90 grader, slukker høretelefonerne helt.

Tilbehør til Jabra Elite 85H

Tekniske specifikationer

HøretelefontypeOver-ear
Aktiv støjreduceringJa
Frekvensområde10-20.000 Hz
Bluetooth versionJa - 5 ( AAC )
Afspilning via USBNej

Anbefalede produkter