Gå til indhold

JabraElite 85HTrådløst headset

Bluetooth-høretelefoner med smart Noise Cancelling, komfortabelt design og imponerende 36 timers batteri, som giver timevis af god lyd.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

Jabra Elite 85h – Bluetooth-høretelefoner med 36 timers batteri, flot lyd og smart Noise Cancelling

Jabra Elite 85h er over-ear Bluetooth-høretelefoner med et komfortabelt design og flot og detaljeret lyd. Batterilevetiden er op til imponerende 36 timer med Bluetooth og Noise Cancelling aktiveret (ANC), og når en hurtigopladning på 15 minutter giver op til 5 timers spilletid, så løber du reelt aldrig tør for strøm.

Smart Noise Cancelling

Elite 85h har smart Noise Cancelling, der tilpasser sig dit lydmiljø. Pendler du med tog, analyserer den lyden, når du stiger på og filtrerer støjen væk. Når du ankommer til kontoret, genkender høretelefonerne igen de nye omgivelser og ændrer automatisk ANC indstillingerne, så de passer til det nye lydmiljø.

Får du brug for at høre, hvad der foregår omkring dig, aktiverer du HearThrough med et enkelt tryk på ørekoppen. Så kan du følge med i samtaler på kontoret eller udkald til toget på perronen. 

Elite 85h er ikke kun god til at skabe ro. Den leverer også god lyd med virkelig flot detaljering både til musik og opkald. Der er stofbetræk på ørekopperne og hovedbøjlen og ørepuderne er lavet i et komfortabelt materiale, der ikke trætter ørerne ved selv mange timers brug.

Elite 85h fås i sort, Gold Beige og Navy Blue finish.


Test af Jabra Elite 85H

Videoer om Jabra Elite 85H

Tekniske specifikationer

Afspilning via USBNej
Aktiv støjreduceringJa
Bluetooth versionJa - 5 ( AAC )
Frekvensområde10-20.000 Hz
HøretelefontypeOver-ear

Tilbehør til Jabra Elite 85H

Anbefalede produkter

DALI IO-6 Trådløst headset
DALI IO-6
Trådløst headset
2.399,- / 2.999,- / stk