Gå til indhold

Seriøse hi-fi-højtalere du har råd til

Dali Oberon
Komplet og alsidig
højtalerserie

OBERON er en komplet og alsidig højtalerserie til dig, der gerne vil have overbevisende hi-fi-lyd og flot finish til en fornuftig pris.

Dali 
Oberon

Danske DALI har gjort det igen. Endnu en gang har de brugt deres geniale SMC-magnetsystemer, videreudviklet deres teknologier og skabt en komplet højtalerserie, som sætter nye standarder i klassen. Designet er også frisket op med nye smarte finishes, elegant afrundede stoffronter og solid aluminiumsfod på gulvmodellerne.

Med OBERON har du garanti for store lytteoplevelser og masser af ejerglæde, uanset om du har valgt en kompakt model til gulvstander, en flad og diskret væghøjtaler eller et tungt surroundsystem med store gulvhøjtalere i front.

SMC – et unikt magnetmateriale

Bas/mellemtone-enhederne i OBERON bruger en forenklet udgave af DALIs revolutionerende og patentanmeldte ”Linear Drive” SMC-magnetsystem, som oprindelig blev brugt i topserien EPICON og senere redesignet til RUBICON og OPTICON.

SMC eliminerer en masse af den forvrængning, som traditionelle magnetsystemer må slås med. Det gør også enhederne meget nemmere at drive for forstærkeren, så du får friere valg af anlæg. En OBERON-højtaler kan levere strålende præstationer i et ganske almindeligt anlæg, og det bliver bare endnu bedre sammen med virkelig godt grej.

Low-loss – dynamik og detaljer ved ethvert volumen

De rødbrune bas/mellemtone-enheder med ægte træfiber i membranerne er blevet et af DALIs varemærker, og de bruges i selv deres allermest eksklusive serier. ”Low-loss” princippet giver en hurtig og præcis bas, og det får også OBERON til at lyde godt ved lave lydstyrker, fordi membranen ikke først skal ”skubbes i gang”, før den spiller. Du kan glæde dig til, at stilfærdig baggrundsmusik også lyder supergodt – helt uden brug af tonekontroller, loudness og lignende elektroniske lappeløsninger.

Ultralet diskant med avancerede løsninger

OBERON-diskanten er en specialdesignet ultraletvægts 29 mm softdome, der rækker meget højt op i frekvens. Den elegante og omhyggeligt beregnede kant omkring membranen sikrer en meget fin spredning af lyden. Det betyder, at du ikke behøver at sidde lige foran højtalerne for at få et overbevisende stereoperspektiv. Her kan hele familien lytte med, uden at nogen går glip af noget.

OBERON fås med finish i sort ask, mat hvid, mørk valnød og lys eg.