Gå til indhold

Dali Oberon
5.1 – Sublim surroundlyd

God lyd er en nødvendighed for din filmoplevelse! Har du nogensinde set en film derhjemme uden lyd?

Det er forbløffende, hvilken forskel lyden gør for filmoplevelsen. En film eller TV serie består af flere tusinde lag af lydnuancer og musik, som alle bidrager til den samlede filmoplevelse.

Uden god lyd mister film alle de små nuancer, al den tekstur og de følelser som hver scene indeholder. Alt det der får dig til at sidde på kanten af sofaen i spænding, eller får dig til at græde eller grine ligger i lyddesignet og musikken. Når vi går i biografen, forventer vi, at lyden er god. Men hvorfor ikke forvente den samme oplevelse derhjemme i stuen når Game of Thrones ruller over skærmen, eller når Avengers redder verden for femte gang? OBERON højttalerserien fra DALI giver den netop den oplevelse!

DALI OBERON 5.1
Sublim surroundlyd med high-end teknologi

Det anmelderroste surround system i DALIs OBERON serie giver dig en surround oplevelse, som overgår alt andet i prisklassen. Alle højttalere i OBERON serien er designet fra bunden i Danmark, og al teknikken i højttalerne er specifikt valgt for at minimere lydtab og dermed give dig maksimal lydkvalitet for dine penge. Med teknologier, såsom SMC hentet fra DALIs high-end højttalere i EPICON serien, Low-Loss og wide dispersion, giver DALI OBERON en indsigt og gennemsigtighed i lydsporet, som normalt er forbeholdt meget dyrere modeller. Det betyder, at du vil opleve filmen eller TV serien meget mere, som den var tænkt fra lyddesignerens side uden farvning eller maskering af de fineste detaljer. Du vil opleve, at lyden fylder hele rummet med en fantastisk bredde og dybde – selv ved lavt lytteniveau.

Prisvindende
kvalitet

DALI er stolte over anerkendelse, og de blev ekstra stolte i 2019, da DALI OBERON 5.1 vandt den prestigefyldte pris som ”2019 Product of The Year” med 5 ud af 5 stjerner i verdens førende engelske HiFi-magasin, WhatHi-Fi?.

Se WhatHiFi? review af OBERON 5.1 her.

I hård konkurrence fandt WhatHiFi? simpelthen ikke en bedre kvalitet til prisen. Og i HiFi Klubben er vi enige.

Prisvindende
kvalitet

DALI er stolte over anerkendelse, og de blev ekstra stolte i 2019, da DALI OBERON 5.1 vandt den prestigefyldte pris som ”2019 Product of The Year” med 5 ud af 5 stjerner i verdens førende engelske HiFi-magasin, WhatHi-Fi?.

Se WhatHiFi? review af OBERON 5.1 her.
Se OBERON 5.1 system her

DALI OBERON 5.1 den
ultimative
lydpakke

DALI OBERON 5.1 er et samlet lydsystem udviklet til at give dig den optimale lydoplevelse. Surround systemet består af:

Og hvis du hellere vil montere dine baghøjttalere på væggen, har DALI også en flad OBERON ON-WALL model, som er specifikt udviklet til vægmontering uden at kompromittere lydoplevelsen.

Og hvis du hellere vil montere dine baghøjttalere på væggen, har DALI også en flad OBERON ON-WALL model, som er specifikt udviklet til vægmontering uden at kompromittere lydoplevelsen.

Og hvis du hellere vil montere dine baghøjttalere på væggen, har DALI også en flad OBERON ON-WALL model, som er specifikt udviklet til vægmontering uden at kompromittere lydoplevelsen.

Tidløst
Skandinavisk
design i høj byggekvalitet

Alle modeller i DALIs OBERON serie har et tidløs og minimalistisk design, som passer perfekt ind hjemmet. Alle modeller fås i enten sort ask, mat hvid, mørk valnød eller lys eg. Frontstoffet i sort eller grå er af et kraftigt vævet specialmateriale, som yderligere forbedrer æstetikken uden at influere lyden.

Så uanset om din indretningsstil er moderne eller mere vintage betonet, vil DALI OBERONs design harmonere med din øvrige indretning. Kabinetterne er bygget i kraftig og resonansdødt MDF. Disse produceres med en laminatoverflade, som langt overgår den kvalitet, man normalt finder i prisklassen. Her er ikke nogen synlige overgange eller grimme samlinger. Finishen er helt i top og den rå tekstur på træ-finish giver en kvalitetsfølelse, som er helt overtruffen.

DALI OBERONs
Low-Loss
teknologi giver dig større realisme

Et af DALIs mest dyrebare designprincipper, er deres Low Loss-design. Det betyder simpelthen, at når DALI designer højttalere, har de taget et aktivt valg om at gøre alt, hvad de kan for at minimere mekanisk tab i højttalerne. Tab i en højttaler betyder, at man fjerner information fra det originale signal, hvilket maskerer og slører alle de detaljerne i lydsporet. Dermed mister man ofte med alternative systemer den fulde lydoplevelse. Med DALI OBERON 5.1 systemet undgår du lydtab og får den optimale filmoplevelse. Derudover ændrer lyden ikke karakter ved lave niveauer modsat mange højttalere, hvilket er noget, du vil elske ved DALI OBERON.

Ultra let
diskantmembran

DALI benytter en specialudviklet diskant til OBERON serien. Diskanten har en ”over-sized” 29mm membran, som er konstrueret af et ultra-let vævet stof. Stoffet er optimeret til en større båndbredde i det lave frekvensområde. Dette sikrer en optimal overgang fra bas/mellemtone enheden til diskanten og skaber en velafbalanceret, uforvrænget og meget sammenhængende mellemtonegengivelse. Fordelen ved dette er, at stemmer og dialog lyder mere ægte og ufarvet.

SMC
– Banebrydende high-end teknologi

En af grundende til at OBERON er en fantastisk højttaler, der performer langt over prisklassen, er implementeringen af DALIs revolutionerende og patenterede ”Linear Drive” SMC-magnetsystem. Dette system blev oprindelig udviklet til topserien EPICON og senere redesignet til RUBICON og OPTICON.

Soft Magnetic Compound, SMC, er et materiale, DALI bruger i deres højttalerdrivere til at reduceres mekanisk tab uden at ændre magnetiske egenskaber. Dette reducerer drastisk forvrængningen i højttalerne og giver en klarere og mere ufarvet lydgengivelse.
I forhold til konventionelle systemer gør brugen af SMC også enhederne meget nemmere at drive for forstærkeren. Dermed får du friere valg af surround reciever i alle prisklasser.

DALI OBERON skal
opleves
med egne ører

Når du først hører DALI OBERON i en surround opsætning, vil du høre lige med det samme, at de er noget specielt. DALI OBERON løfter barren for, hvad der burde være muligt i prisklassen, og du vil opleve at dine film og serier bliver bedre og giver dig større indlevelse end nogensinde før.

Det er altid muligt at høre DALI OBERON i HiFi Klubbens butikker, og det dygtige personale kan hjælpe dig med den helt rigtige løsning, der både passer til dig, din indretning og alle i husstanden.